Geplaatst op Geef een reactie

WIN! Een wasbare luier + set hydrofiele doeken van Bambino Mio!

bambino mio

Dé wasbare luier… Een gespreksonderwerp onder moeders dat we steeds meer voorbij horen komen. Wil je het nou wel of niet proberen? Kost het veel tijd? Is het niet te ingewikkeld? Of vies? Die vragen gingen ook allemaal door mijn hoofd, maar met één kind wat nog in de luiers zit plus een baby op komst waar we weer van voor af aan kunnen beginnen, vond ik het helemaal geen gek idee om aan de wasbare luier te gaan. En om jullie ook kennis te laten maken met de wasbare luier, hebben we in samenwerking met Bambino Mio een te fijne giveaway voor je.

We mogen namelijk een wasbare luier (miosolo), plus inlegvel (miloboost) en een set hydrofiele doeken weggeven, met print naar keuze! En geloof me, die prints zijn fantastisch. Veel leuker dan gewone luiers. Zo kun je mooi even oefenen thuis en kijken of het iets voor jou is. Wat ik ervan vind? Even wat feiten op een rij:

– Een baby produceert zo’n 700 kilo luierafval per jaar. Een luier heeft 200 tot 500 jaar nodig om af te breken. Dan hebben we het dus over een paar generaties.
– Per kind verbruik je ongeveer €1270 aan wegwerpluiers. Een investering in wasbare luiers is veel voordeliger.
– De kans op luieruitslag is nihil.
– Wasbare luiers houden spuitpoep (excuses my language) veel beter tegen, wat betekent dat de kleine kleren van je mini niet helemaal onder zitten.

Zijn er ook nadelen?

Oh ja zeker wel. Maar ik vind de voordelen doorslaggevend. Toch kies ik niet 100% voor wasbare luiers en neem ik, als we op reis gaan bijvoorbeeld of ze logeren bij opa en oma, ook wegwerpluiers mee.
– Je doet in een keer een wat grotere investering.
– Het is even een handigheidje en het kost iets meer tijd, omdat de luiers gewassen moeten worden. Doe wat goed voelt en vind je modus erin.

HOE WIN JE?

Stuur een mail naar info@themompany.com met als onderwerp: “Bambino Mio”, en laat weten waarom jij de luier wilt hebben, plus like @TheMompany en @BambinoMio op Instagram. Ik zet deze post ook nog op Instagram , zodat je ook daar mee kunt doen. Een kind de (wasbare luier)was doen :).

Over Bambino Mio:

Hét wasbare-luiermerk wat in 50 landen wordt verkocht en 60 prijzen heeft gewonnen wereldwijd. De luiers groeien mee van geboorte tot zindelijkheidstraining, dus je hoeft niet steeds aparte luiers te kopen! Daarnaast zijn er ook zwemluiers verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *