Geplaatst op Geef een reactie

WIN! 3×2 boeken van Noorse gezinstherapeut Hedvig Montgomery

aMoederdagtip aan jezelf! In de boeken “De zeven stappen naar succesvol ouderschap” en “Baby en Dreumes” vertelt gezinstherapeut Hedvig Montgomery hoe zij en hun kinderen gelukkig en tevreden kunnen zijn. Met zichzelf en elkaar. Het is een vijfdelige serie en de eerste twee boeken in de reeks kun jij winnen!

hedvig montgomery

Over De zeven stappen naar succesvol ouderschap

Hoe krijg je een gelukkig kind? Hoe voed je zelfvertrouwen? Hoe bereid je een kind voor op de verdrietige dingen in het leven? Hoe boos mag je eigenlijk worden? Wat is de meest gemaakte fout van ouders? En wat is het allerbelangrijkste wat je als ouder kunt doen tijdens het opgroeien van je kind?

“De zeven stappen naar succesvol ouderschap” is een modern naslagwerk voor 21e-eeuwse ouders. In zeven makkelijke stappen helpt psycholoog en familietherapeut Hedvig Montgomery opvoeders hoe ze ervoor kunnen zorgen dat zij en hun kinderen tevreden en gelukkig zijn, met zichzelf en met elkaar. Dit is hét boek voor iedere ouder die het beste uit zichzelf wil halen.

hedvig montgomery

Over Baby en Dreumes

Een baby krijgen is een wonder. Het maakt niet uit hoeveel kinderen je al hebt; het is altijd bijzonder. En als ouder wil je het beste voor je kind. Dit boek is een gids voor de eerste intieme, overweldigende en prachtige 24 maanden van het leven van je kind.

Hoe creëer je een veilige plek, sus je je kind in slaap, laat je het spelen? Hoe reageer je als je kind niet stopt met huilen – en wat is nu echt het allerbelangrijkste deze eerste twee jaar?

Het boek gidst je door alle eerste mijlpalen, en geeft je de handvatten en kennis die je nodig hebt. Maar het geeft je vooral vertrouwen, dat jij en je kind hard nodig hebben om een gezonde en sterke band op te bouwen die een heel leven meegaat.

Hedvig Montgomery

Hedvig Montgomery (1968) is psycholoog en gezinstherapeut en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kinderen en gezinnen. De zeven stappen naar succesvol ouderschap is het resultaat van tientallen jaren aan onderzoek en praktijkervaring. Het is een handzaam boek vol waardevolle informatie en praktische tips; de moderne opvoedbijbel die ouders wereldwijd de juiste handvatten geeft zodat ze het ouderschap vol vertrouwen tegemoetgaan.

WIN!

Hoe je kunt winnen? Stuur een mail naar info@themompany.com met als onderwerp “Moederdagtip” en vertel waarom jij deze boeken wilt winnen. We maken de winnaars eind volgende week bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *