Geplaatst op Geef een reactie

Weekendtip: De Pop Up Store van high-end kinderwebshop Pluk en Paloma!

Pluk en Paloma Pup op Store

Hoe leuk is het om jezelf in het nieuw te steken? Hoort zeker bij het #Bekind thema van de komende maanden. Maar misschien is het nog wel leuker om te shoppen voor je kind(eren). High-end kinderwebshop Pluk en Paloma wordt zaterdag 21 april omgetoverd tot een heuse Pop Up Store en believe us, de kortingen lopen hoog op!

Pluk en Paloma heeft merken zoals CamCam Copenhagen, Little Urban Apparel, Bamboo & Love (OMG, die items zijn zo zacht!), Repose AMS en Maed for Mini, maar ook speelgoed, boeken swaddles en andere prachtige accessoires. Wij hebben vorige week al een kijkje genomen en liepen met een grote tas de deur uit met kwalitatief zeer mooie items voor een fair price! En eh… We waren nog niet uitgeshopt, dus gaan zaterdag gewoon weer even langs. Zien je we je daar?

Wanneer: Zaterdag 21 april
Hoe laat: 9-14 uur
Adres: Frederikstraat 19 Den Haag
Nog even wat extra info: Ze nemen al onze collecties mee, oud en nieuw. Ze zullen veel dingen aanbieden tegen hoge kortingen! Je kan pinnen of met cash betalen.

Er geldt betaald parkeren in de straat. Als je in de buurt woont, raden we je aan met de fiets te komen. De locatie is 15 minuutjes lopen vanaf Den Haag Centraal Station. Tram 9 stopt vlakbij (Dr. Kuyperstraat). De entree zal goed aangegeven worden.

Ph via: Concours d’Amour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *