Geplaatst op

Week 35

Dit gebeurt er bij jou

Het is heel normaal dat je nu echt nergens meer zin in hebt. Maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat je nog barst van de energie. Of nog gewoon moet werken. Hoe dat gaat, dat combineren van een kind met werk? Daar heb je vast wel over nagedacht. Daarbij: learning by doing, is het motto. En die balans? Die is af en toe ver te zoeken. En dat is ook prima. Je wordt sowieso een super mom!

Dit gebeurt er bij je kroost
Beval je deze week, dan moet dat nog in het ziekenhuis. En je baby zal soms nog even in de couveuse moeten blijven.

Tips à la The Mompany

• Stop in je vluchtkoffer een goede, voedzame reep. Die je tijdens je bevalling of daarna kunt inzetten. Geloof ons, anders krijg je een droog beschuitje met keiharde muisjes. En daar zit je niet op te wachten. Je hebt kant-en-klare raw bars, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf maken!
• Weet je al wat de eerste outfit is, die je baby aan krijgt? Dit is vaak een bijzonder moment. Je baby helemaal schoon en zacht in echt een ‘liever-wordt-het-niet’ pakje. Heb jij de Baby Apparel Giftbox van The Mompany al gezien? Samen met Gray Label hebben we de schattigste items voor je geselecteerd.
• Af en toe schiet je volledig in de stress. Kan ik dit wel? Wil ik dit wel? Wat staat me allemaal te wachten? Op zo’n moment adem je waarschijnlijk hoog. Probeer te zitten en heel diep via je buik te ademen. Chill down honey, het komt goed.