Geplaatst op Geef een reactie

Waarom The Mompany?

“Waarom The Mompany?” Altijd goed om een blog mee te beginnen, want natuurlijk kun je dat lezen op onze About-pagina, maar een kleine persoonlijke invalshoek is altijd goed. Goed, where to start? Toen mijn eigen moeder zwanger was, waren er boeken en je intuïtie. Bij mijn eerste zwangerschap – 5 jaar geleden – was er internet. En the rest is history…

Of nou ja, eigenlijk betreden we weer een nieuw tijdperk. Een tijdperk waar alle informatie voor handen ligt, maar waarin we steeds bewuster worden. Bewuster van de wereld, van de aarde, van de dingen die we achterlaten aan onze kinderen. En juist daarom moest The Mompany worden opgezet: een platform met doeltreffende, bewuste informatie én een Marketplace voor de moms anno nu.

Je hebt genoeg fora waar we lekker kunnen spuien met z’n allen. Je hebt genoeg mooie online platforms met geinige artikelen. Alleen wat ik echt miste was een full service website met interessante tips én een plek waar ik de spullen van mijn dochter een tweede leven kon geven. Of: aanschaffen. Want man, een kind onderhouden kost nogal wat! Nou ja, dat komt dus allemaal samen in The Mompany. Een website waarbij ik me als (aanstaande) moeder prettig zou voelen en waarbij ik andere moeders iets goeds achter kan laten. Twee vliegen in één klap. Enjoy, explore and be kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *