Geplaatst op Geef een reactie

Voor in de agenda: het In De Wolken Festival voor alle ouders (to be)

zwangere vrouw man

Heb jij 4, 5 en/of 6 oktober nog niks in de agenda staan? En wil je iets heel leuks doen? Kom dan naar het In De Wolken Festival van Ouders van Nu in de RAI in Amsterdam. Eh, festival zei je? Geen beurs? Er is net zoveel te doen als op een beurs, maar dan net even ietsje meer. In festivalsferen, met ontzettend gave workshops, loungebanken en foodtrucks. Blok je agenda!

Of je nu zwanger bent, wilt worden of al een kleine hebt; dit festival is er voor iedereen die inspiratie wil opdoen voor zijn of haar little one(s). Shop bij een van de 100 merken aaronder Babypark, Medela, VSM, Bugaboo, Aerosleep, Bulbby, Little Label, La Roche Posay, Weleda, Kaatje Katoen, Hero Baby, SmallSteps, Snoozebaby, Nuna, Cybex, Invented4kids en meer. The Mompany staat er helaas dit jaar niet – we werken hard aan ons Lifestyle Label – maar gaan op de vrijdag wel even kijken! Leuk als we elkaar daar even zien.

Workshops

Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je eigenlijk ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je de liefste babyfoto met je mobiel? Op het Ouders van Nu plein vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen. Zeker de moeite waard dus om even te gaan kijken. Ook zijn er workshops van o.a. verloskundige Karlijn Janssen, doula Georgina Kwakye, lactatiekundige Christine Bulsing en Esther van Diepen van Mom in Balance. Of volg een lesje babymassage. Let op: hier moet je je wel voor inschrijven. Dat doe je hier. Kost geen extra geld.

En verder…

Muziek, foodtrucks, picknick in het park, waterfietsen, een zweefmolen en dikke-buikenlunches. Eh? Precies, ga zelf maar even kijken. Wordt onwijs tof. Ook leuk: met je ticket voor het In de wolken Festival heb je ook gratis toegang tot de VT Wonen&Design beurs die tegelijkertijd plaatsvindt in de Rai. En denk je “Och, maar ik moet donderdag en vrijdag gewoon werken”, dan is er geen nood aan de man. Je kunt namelijk tot ‘s avonds laat terecht. Hoe fijn!

Bestel hier je ticket! Wees er snel bij, want op = op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *