Kerst staat om de hoek. En dat vraagt om cadeaus. Het liefst (of nee, natuurlijk!) cadeaus waar je echt wat aan hebt. Wij scharen The Motherhoodie onder deze categorie. Zeker, een little bit zelfpromotie hier, maar we kunnen zo 5 redenen met je delen om 'm onder de kerstboom te leggen. Of te geven aan je zwangere vriendin.

Hier koop je The Motherhood!

1. Je kunt borstvoeding geven met The Motherhoodie

De hoodie heeft een verborgen rits bovenaan de kangaroo pocket. Die doe je open en - tada! - je kunt borstvoeding geven. Is vele malen handiger dan eerst een hele trui uittrekken. Gemak dient de mens, toch?

2. Ze is superzacht

Ook als je haar wast (ja, we noemen de hoodie "zij" en "haar", want moeder). En niet alleen zacht, ook heerlijk warm.

3. Er zitten gaten in de manchetten van de mouwen

Mocht je denken 'Oh oh, er zit een gat in!', nee hoor dat hoort. In beide manchetten zitten gaten voor je duimen. Dat hebben we expres gedaan, want als je achter de kinderwagen loopt heb je vaak koude handen. Nu niet meer.

4. We voeren twee maten

XS/S en M/L. Die vallen groot! Daarnaast zijn ze wat langer, zodat ook de mama's met een zwangere buik haar kunnen dragen.

5. Je kunt haar aan voor tijdens en na de zwangerschap

Dit is echt zo'n item dat je altijd nog als chill pak kan gebruiken. We krijgen dagelijks berichten van mama's die er meerdere hebben en bijvoorbeeld er één dragen als huispak met een joggingbroek eronder. Heerlijk!