Geplaatst op Geef een reactie

The Mompany goes ART en slaat de handen ineen met collage artist Sophie Lever!

sophie lever the mompany

The Mompany, dé coolste on- en offline Mommunity voor moms (to be) van ‘founding mother’ Florine Duif heeft de handen ineen geslagen met collage maker Sophie Lever.

De full-service site voor moeders (to be) is geboren uit een natuurlijke behoefte naar dé plek voor mooie, eerlijke spullen, kleding en informatie. Voor, tijdens en na je zwangerschap. En vanaf nu kun je er dus ook terecht voor art!

“Een surrealisches freakshow”

Sophie’s “surrealistische freakshow” met een tikkel fashion houdt de gemoederen al heel lang bezig. Zo is zij één van de geselecteerde talenten die haar werk mocht tonen en verkopen in de @andctalent pop-up store.

 

YOU’RE THE MOMB

Speciaal voor The Mompany maakte ze de collage: YOU’RE THE MOMB. In combinatie met een beetje F*CK IT, wat iedere vrouw best eens wat vaker mag zeggen. Het is zo belangrijk om na te denken wie je bent als vrouw, waar je naartoe wilt en waar je voor staat. Meningen van anderen zijn niet belangrijk. Het leidt af; you’re the momb. Een ode dus aan jezelf!

F*CK IT, bestel ‘m gewoon!

Wil jij unieke en mega toffe kunst in huis? Een keer wat anders dan een schilderij? De collage print (25 x 35 cm) kost €35,- en wordt in limited oplage -en persoonlijk gesigneerd door Sophie zelf- uitgegeven. Bestellen? F*CK IT, doe ‘t gewoon. Houd The Mompany én Sophie Lever op Insta in de gaten of pre-order ‘m vast door een mailtje te sturen naar hello@sophielever.com.

Sophie: ‘Als vrouw en zeker als moeder bewaak je je kroost als een tijger die haar welpen beschermd. Je kinderen en familie zijn het allerbelangrijkste en staan met stip op 1. Dat zie je terug in het lijf, dat van een tijger is en het armpje van van een pop/kind is. Maar je moet ook voor jezelf ‘waken’, vooral als moeder, om jezelf niet te vergeten. Want het is zo belangrijk om af en toe even tijd voor jezelf te hebben en na te denken en te voelen wie jij als vrouw (ook alweer) bent, wat jij wilt en waar je voor staat. Als je namelijk zo druk bezig bent met het zorgen voor anderen, dan (weet ik ook uit ervaring) schiet dit er vaak bij in. En op die momenten moet je je hart volgen, vertrouwen op je intuïtie en denken:

FCK IT, I’m doing a good job, mom!
Of, FCK IT, ik ga het gewoon doen!
Of, FCK IT, mijn manier is de beste manier.
Of FCK IT, ….. (you name it!)’

sophie lever the mompany

sophie lever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *