Geplaatst op Geef een reactie

Stokke opent voor het eerst een gallery voor de iconische Tripp Trapp® stoel (en jij kunt jouw stoel laten graveren!)

stokke tripp trapp

Wie kent ‘m niet: de wereldberoemde Tripp Trapp® stoel, ofwel: dé kinderstoel onder de kinderstoelen. We hebben er zelf hier twee thuis staan, waarvan één in gebruik is door een éénjarige en de ander door een vijfjarige. Sterker nog, op verjaardagen gebruiken we ‘m ook gewoon als stoel voor volwassenen. Je zou het een Chair for Life kunnen noemen. En daar is niks van gelogen. Omdat het dus een bijzondere stoel is, opent Stokke op vrijdag 7 en zaterdag 8 september in hartje Amsterdam een tijdelijke Tripp Trapp® voor het hele gezin.

Oké, maar eerst even wat meer achtergrondinformatie. In 1972 ontwierp de Noorse designer Peter Opsvik de allereerste Tripp Trapp® voor zijn zoon Tor, die inmiddels uit zijn kinderstoel was gegroeid. Het moest een stoel worden die zou meegroeien met zijn zoon in alle fases van zijn leven. The rest is history, zijn Tripp Trapp® bracht een revolutie teweeg op het gebied van kinderstoelen. Voor het eerst schoven ook de allerkleinsten op dezelfde hoogte aan tafel aan als de rest van het gezin. Het verstelbare ontwerp biedt de vrijheid om te bewegen, met een zowel in diepte als hoogte verstelbare zitting en voetsteun. Kinderen van elke leeftijd tot aan volwassenen toe kunnen zo genieten van ergonomisch zitcomfort. De iconische Tripp Trapp® groeit dus letterlijk met je mee. We love Scandinavian design!

Dus, wat kan ik verwachten in de gallery?

Er worden verschillende workshops gegeven van onder andere kunstenaar Selwyn Senatori, model & fotograaf Kim Feenstra, Merel van The Green Happiness, kinderslaapcoach Susanne Willekes en Janine Breukhoven-Kho van lifestyle platform Prêt-à-Pregnant. PLUS: je kunt je eigen Tripp Trapp® laten graveren met de naam van je kindje. Hoe cool, een gepersonaliseerde stoel! Ook leuk als cadeau. Je hoeft alleen het ruggensteuntje van je eigen stoel mee te nemen. Ook kun je even kijken bij de expo van de iconische stoel zelf. Wil je een workshop volgen? Scoor hier je ticket!

Details

Waar: POPUP9, Runstraat 25, Amsterdam – gratis toegang.
Wanneer: Vrijdag 7 en zaterdag 8 september, dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u.
Meer info: Zie Facebookpagina

Help, ik kan niet komen, maar wel wel heel graag m’n stoel laten graveren

Wil je je Tripp Trapp® gratis laten graveren, maar lukt het je niet om naar de Tripp Trapp® gallery te komen? Kom dan naar een Stokke verkooppunt bij jou in de buurt waar je dit de komende tijd ook kunt laten doen:

● De Boezemvriend, Amsterdam – 14 en 15 september 2018
● Babypark, Barendrecht – 21 en 22 september 2018
● Baby-Dump, Almere – 28 en 29 september 2018
● Kindercompagnie, Lithoijen – 5 en 6 oktober 2018
● Baby & Tiener, Capelle aan den IJssel – 12 en 13 oktober 2018
● BabyPlanet, Drachten – 19 en 20 oktober 2018
● Van Asten Babysuperstore, Tilburg – 26 en 27 oktober 2018
● Babypark, Heerlen – 26 en 27 oktober 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *