Posted on Geef een reactie

Saskia Nefkens is een bijzonder medium en luistert naar de ziel van kinderen

“Eigenlijk moet dit artikel ‘Raadgevers’ heten. Ik vraag mijn dochters namelijk vaak om advies. Dat hoeft niet bijzonder te zijn. Alleen die van mij zijn 1 en 3 jaar oud. En. Ik vraag hen om raad in m’n grootste levensvragen en uitdagingen. Bij de oudste komen er al prachtige volzinnen uit. En bij de jongste feilloos alles wat ze lekker vindt om te eten.

Maar over die laag heb ik het niet. Ik praat met hun ziel. Dat is voor mij dagelijkse kost. Afstemmen en luisteren naar de ziel van mensen. Of van overleden mensen. Of van anderen zielen die bij ons zijn – niet in de fysieke realiteit. Koekwous zullen sommige mensen dan zeggen of denken. Anderen noemen het een medium zijn. Ik weet niet anders dan dat de wereld voor mij altijd veel groter -en liefdevoller- is geweest dan wat we er nog met z’n allen vaak van maken.

Zesde Zintuig

Wat ik weet uit ervaring en ook vanuit m’n zesde zintuig is dat er nog veel meer moeders zijn die de skills in huis hebben om hun kinderen te kunnen verstaan in hun hart. Voorbij de rasters van je zintuigen of rationalisaties. Het lijkt me zo mooi wanneer we daar een beweging in kunnen creëren. Luisteren naar de ziel van je kind. Omdat jij daar beter van wordt. Je kind ook. En de wereld. De kinderen van tegenwoordig willen heel graag gehoord worden – en op andere manieren dan we in de meeste opvoedboeken vinden. Doe je mee? Binnenkort vertel ik er meer over. Gewoon hoe je het in levende lijve kunt doen. En deel ik eigen ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *