Posted on Geef een reactie

Reageer jij weleens vanuit een minder fijne plek? Dan is deze Mommunity wat voor jou!

fijne plek mommunity

Het leven is hectisch. Druk. Ingewikkeld. We tunen te veel in op anderen. Krijgen energieën door van dingen, van mensen, maar ook van onze kinderen. Dit kan maken dat ons hoofd overloopt. Normaal? Tegenwoordig is het niet abnormaal, de vraag is alleen: hoe ‘land’ je weer ven op aarde? Immers, het is zo belangrijk om sterk in je schoenen te staan en dit over te brengen aan je kinderen. Daarom heeft The Mompany samen met Energetic Healing Coach Dolores Höppener een nieuwe Mommunity voor je in het verschiet: ‘Verbinding met jezelf’.

Omdat we allemaal weleens uit onze slof schieten. Omdat we allemaal weleens reageren vanuit emotie. Omdat onze mind supersterk is! En met sterk in je schoenen staan, bedoelen we niet dat je moedig moet zijn, maar dat je reageert en handelt vanuit je hart. Dat je vanaf nu altijd naar je hart leert luisteren en heel erg dicht tot jezelf komt. Sterker nog: dat je erachter komt wie je je ook alweer was en waar je op dit moment staat in je leven. En als je weet wie je bent, kun je ook extra gaan verbinden met je kinderen. Niet dat je dat nu niet doet, maar opvoeden is gewoon lastig! En als vrouw zijnde tunen we heel vaak uit.

9 september

Wanneer je in verbinding met jezelf staat, ben je in staat om vanuit een fijne plek te handelen: je hart. Een aanrader voor iedere vrouw en moeder! Kom daarom zondag 9 september naar The Mommunity ‘Verbinding met jezelf’. Oprichter van The Mompany Florine Duif en Healing Coach Dolores Höppener reiken je alle tools aan (inclusief meditaties en healings) om met jezelf in verbinding te komen. Het hele programma volgt nog, maar blok de 9e alvast in je agenda! Het wordt zo ongelooflijk waardevol en mooi. Juist omdat we allemaal moeders bij elkaar brengen. De kosten voor het ticket zijn €59,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *