Geplaatst op Geef een reactie

Politieagente geeft borstvoeding aan verwaarloosd kindje in ziekenhuis terwijl ze aan het werk is

politieagente borstvoeding

Celeste Ayala is politieagente in Buenos Aires. Tijdens haar ‘guard’ dienst in het Sor Maria Ludovica Children’s Hospital, werd er een zwaar verwaarloosde baby binnengebracht. Het kindje zag er vervuild uit en was ontzettend aan het huilen. Celeste kon het niet aanzien en deed een vinger in de mond van de baby. Hij begon te zuigen en dat was voor haar een teken dat-ie honger had.

Ze begon hem borstvoeding te geven en hij stopte onmiddellijk met huilen. Ze had het ziekenhuispersoneel wel eerst om toestemming te vraag en zodra ze die kreeg begon ze met knuffelen en voeden. “Het brak letterlijk m’n hart toen ik hem zo zag. We moeten meer alert zijn op dit soort gevallen onder kleine kinderen. Dit kan niet zo langer doorgaan”, vertelde Celeste. Het jongetje was de jongste van zes kinderen wiens moeder er alleen voor staat. Ze verkeren in een gevaarlijke, niet veilige situatie. Wow, Celeste. We kunnen maar één ding zeggen: Guardian Angels bestaan! Laten we elkaar vooral blijven helpen. Vooral als er kinderen in het spel zijn.

De foto is gemaakt door Marcos Heredia, een vriend van Celeste die uiteindelijk op social media terecht kwam en viral ging.

Bron: Daily Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *