Over ons

The Mompany Team

Welkom mama’s (to be)

The Mompany is een online store en magazine waar je alles omtrent het moederschap kunt vinden; van kleding tot interieurproducten, van speelgoed tot self care. Voor mini en mama. Je vindt bij The Mompany veel merken die je nog nooit eerder gezien hebt. Het is onze taak om high-quality producten te zoeken die met passie gemaakt zijn. Producten waar een verhaal achter zit.

Het online magazine is dé safe space waar we inspireren en alle moeders (in welke vorm dan ook) her- en erkenning bieden in de vorm van informatieve, persoonlijke verhalen en kennis van experts van over de hele wereld. Zo voel je je niet alleen, want als moeder maken we mooie en minder mooie momenten mee. Deze puurheid willen we koesteren. En weet ook: tijdens de meest uitdagende reis in je leven sta je er duidelijk niet alleen voor.

We zijn ontzettend trots op wat The Mompany de afgelopen vier jaar heeft opgebouwd en vanaf oktober 2021 zijn we helemaal vernieuwd: een uitgebreide webshop en een compleet nieuw magazine.

New Motherhood

New Motherhood is een term die bij The Mompany aansluit, omdat we verbinding vooropstellen. Verbinding met jezelf, met je kroost en ook de wereld om je heen. Verbinding met inner and outer nature. Hoe doen we dat? Door meer bewustwording te creëren en door open- en eerlijke verhalen te delen, zodat je je letterlijk verbonden voelt met andere mama’s. Want weet je, lieve mom, jij bent goed zoals je bent en wij vinden dat een platform met eerlijke producten en liefdevolle verhalen één van de manieren is om dat gevoel te bevestigen.

Community

Het doel van The Mompany is het creëren van een community (of mommunity ;-)). Een online plek waar moeders zich gehoord, gezien en gesterkt voelen. En zich vrij kunnen bewegen onder haar voorwaarden. Zo hebben we ooit het bekende La Mamma t-shirt op de markt gebracht en The Motherhoodie. Want als je één titel met trots mag dragen dan is het die van moeder. Maar naast moeder ben je ook gewoon mens. Juist dat menselijke aspect willen we benadrukken, zonder oordeel, met liefde.

Ons team

Wij zijn Stephanie en Florine. Sinds we ouders zijn, ervaren we een behoefte aan een online plek waar eerlijke producten en informatie samenkomen. We zijn meer verbonden dan ooit online, maar ook individualistischer dan ooit. Daarom willen we terug naar de verbinding, zoals we al zeiden.

Stephanie van de Vijver
Gelukkig alleenstaande moeder van dochter Pip. Stephanie heeft lang in de retail gewerkt en een eigen kledingwinkel gehad in Amsterdam met toonaangevende merken. Met haar ervaring als retail-ondernemer en een oog voor het sourcen van goede producten, is ze een waanzinnige aanwinst voor The Mompany.

Florine Duif
Mama van 3 kinderen (Isabel, Lexie en Bodhi) en heeft The Mompany opgericht in 2017. Daarnaast is ze auteur van het boek Moeder Genoeg en Moeder Genoeg het Journal. Binnen The Mompany is ze verantwoordelijk voor de content en hoopt ze zo veel moeders met elkaar te verbinden.

Copyright © 2021 The Mompany
YOUR SHOPPING BAG
magnifiercrosschevron-downarrow-downarrow-up-circle