Geplaatst op Geef een reactie

Ooh Yes, alles over The Motherhoodie: dé hoodie die jij gaat dragen de komende winters

the motherhoodie

“Ain’t no hood like motherhood”, een welbekende uitspraak. Aangezien het La Mamma t-shirt zo’n daverend succes was en wij natuurlijk het coolste kledingmerk voor moeders (én vrouwen!) willen opzetten, vonden we dat er een wintereditie moest komen. Juist. Een hoodie. 1+1=2, dus het werd The Motherhoodie: een lekkere oversized hoodie van ultrazacht organic katoen, verweven met polyester, zodat-ie sterk blijft en je ‘m makkelijk tien jaar aan kunt. Maar dat is nog niet alles.

The Motherhoodie biedt meer. Ze komt er in twee kleuren: coral en fuchsia (check hier!). De mouwen zijn iets langer en zitten er gaten in de uiteinden voor je duimen. Lekker warm op de fiets naar yoga of achter de kinderwagen. De stiksels zijn mooi en clean afgewerkt, zodat het er strak uitziet. Hij is goed oversized, zodat je er de hele winter – en begin lente – in kunt wonen! De contrasterende kleur tekst in bordeaux “The Motherhoodie” is van een zachte flockprint, ofwel: fluweelachtige letters. Het zelfde geldt voor de afgewerkte rand aan de binnenkant van de nek: ook fluweel. En een grote kangaroo pocket aan de voorkant, waar je je handen in kunt laten rusten, mocht natuurlijk niet ontbreken.

Dan nog even over die kangaroo pocket – borstvoedende moms, even opletten: aan de bovenkant hiervan zit een verborgen rits. Doe je die open, dan kun je gemakkelijk voeden, zonder dat je je in ongemakkelijke poses moet wringen, of je het koud krijgt. En voor alle moms (to be) die niet willen of überhaupt borstvoeding geven, je ziet ‘m niet, dus perfect.

Nog even alles op een rij:
– Oversized
– 2 maten (xs/s & m/l), dit om het net even iets gemakkelijker voor je te maken
– Langere mouwen met gaten voor je duimen
– Luxe afwerking
– Fluwelen letters, ofwel flockprint.
– Verborgen rits voor het voeden, verstopt bovenin de kangaroo pocket
– Twee kleuren: Coral & Fuchsia
– Prijs €79,95
– Te koop: Half november, pre-order: Eind oktober

En het La Mamma shirt dan?

Die is zo goed als uitverkocht en zijn zeker bezig met een nieuw ontwerp. Duurzamer (ook van Organic Cotton) en ander materiaal van de print. Hoe en wat dat horen jullie als het zover is. 😀

SCHRIJF JE HIERONDER IN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *