Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw veganistisch kinderschoenenmerk Bear & Mees is super comfortabel en mooi

nieuw schoenenmerk bear mees

Ken jij het nieuwe duurzame schoenenmerk voor kinderen al? Bear & Mees is helemaal diervriendelijk en gemaak van duurzame materialen. Wat ik er zelf heel tof aan vind, is dat gender-neutraal zijn én dat ze klittenband hebben. Want hoewel mijn oudste 6 jaar is en prima zelf veters kan strikken, blijft dit toch heel fijn. Plus: de binnenkant is gevoerd met badstof. Sokken hoeven dus niet. Fijn!

Is dat veganistische echt zo belangrijk? Ik vind van wel. Juist omdat we ons kroost – en dus de volgende generatie – een betere toekomst willen meegeven. Met ieder klein stapje bewustwording komen we steeds dichter bij een betere wereld. Bear & Mees wil kinderen aanspreken aan de hand van vrolijke prints uit het dierenrijk. Daarnaast maakt Bear & Mees op een speelse wijze een link met de plastic soep, door schoentjes aan te bieden gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Even wat praktische info:
De schoenen zijn voor kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar en ze worden gemaakt in Portugal.

Over de founder:
Nadat Ellen Rijntjes – Founder Bear & Mees – jarenlang de damesschoenen voor fashionlabel Fabienne Chapot heeft ontworpen, geproduceerd en verkocht, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels moeder van twee zonen, verwonderde ze zich over het feit dat de kinderschoenen qua design en kwaliteit vaak te wensen over lieten. Met daarbij een prijs die er niet om liegt. Rijntjes: “Het blijft altijd de uitdaging om kwalitatieve kinderschoenen te vinden. Naast het feit dat kwalitatieve schoenen vaak erg aan de prijs zijn, vond ik het aanbod in verrassend design ook vaak ver te zoeken.

Om de schoentjes van Bear & Mees betaalbaar te houden, is ervoor gekozen om uitsluitend online te verkopen op www.bearmees.com. Check de collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *