Geplaatst op Geef een reactie

Mooi nieuws: Moondust Sieraden met een betekenis voor jou en je kind die we samen ontworpen hebben met Lobibeads!

florine duif isabel

Wow, naast The Motherhoodie hebben we nog meer mooi nieuws. In samenwerking met sieradenmerk Lobibeads hebben we een heel bijzonder kettinkje en armbandje ontworpen voor jou en je kind. Ze vallen onder de noemen ‘Moondust’ en zijn te koop in zilver en goud.

Founding mother van The Mompany, Florine, leek het een geweldig idee om een sieraad te ontwerpen, maar dan wel met een betekenis. Een sieraad is namelijk zo persoonlijk en meer dan een accessoire. “Zo draag ik sieraden van bijvoorbeeld m’n moeder, of items die ik heb gekregen van vriendinnen. Of wat dacht je van m’n verlovingsring. Allemaal gekregen op bijzondere momenten.

Florine Duif en Isabel ketting armband moondust

Het verhaal

Een tijd geleden heb ik mijn oudste dochter Isabel een barnsteen/rozenkwarts-ketting gegeven. Isabel is een gevoelig meisje en heeft heel veel baat bij rust en vertrouwen. Om haar dit te geven, gaf ik haar dus zo’n ketting. Iedere keer als ze iets spannend vond of iets wilde bereiken, deed ik haar die ketting om en geloof me of niet, het hielp. Logisch, want ik een sieraad kun je heel veel energie stoppen, ofwel High Vibrations. En deze boodschap wilde ik graag meegeven in de vorm van een echt sieraad. Je ziet het universum erop staan plus een amethist.

De Amethist

We hebben bewust gekozen voor een amethist, omdat de amethist een beschermende werking heeft en het je naar binnen brengt, richting je gevoel. Zo leer je luisteren naar wat voor jou belangrijk is, zodat je beter keuzes kunt maken.

De kettinkjes en armbandjes zijn er dus voor moeder en kind, omdat ze verstelbaar zijn. Combideal: koop je een kettinkje en een armbandje, of een sieraad plus The Motherhoodie, dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs. Je koopt ze via The Mompany (hier) of via Lobibeads.

Moondust lobibeads zilver ketting

Moondust Lobibeads armband goud

lobibeads zilver moondust

Lobibeads ontwerpt Moondust sieraad met Florine Duif from Lobibeads on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *