Geplaatst op 3 Reacties

Moederdagtip #2: Het ‘La Mamma’ T-shirt van The Mompany!

la mamma t-shirt

Wow wow wow, wat waren dit spannende maanden. Terwijl we de prachtige samenwerking voor de #BeKind Kit opzetten, was er nog meer groot nieuws… The Mompany komt namelijk met een eigen t-shirtlijn. Velen konden het al stiekem zien op Instagram, maar nu is the word echt out! Het iconische ‘La Mamma’ t-shirt is er voor alle moms (to be). Want moeder zijn betekent juist dat je jezelf wat extra aandacht mag geven en daar hoort een cool statement tee zeker bij.

Het t-shirt is gemaakt van 100% katoen, valt boxy en is net even iets langer dan normaal. Zo kunnen de zwangeren onder ons het exemplaar met gemak aan. Ze heeft een ronde hals en is ultrazacht. Made with care. Je kunt haar wassen op 30 graden, het liefst binnenste buiten. Zo blijft ze op haar mooist. Oh, en het t-shirt is niet gebleekt, wat veel beter is voor de omgeving en voor jou.

Pre-order
Wil je het ‘La Mamma’ t-shirt ook zo graag hebben? Je kunt haar nu pre-orderen! Dit betekent alleen wel dat je er na Moederdag mee kan lopen, want de fabriek is nog druk bezig, waardoor ze een dag na Moederdag hier arriveren. Wat moet je doen?

1. Plaats een bestelling
2. Je order wordt ontvangen
3. T-shirt wordt na Moederdag verzonden
4. Jij loopt straks heel blij rond

La Mamma t-shirt

OF:

Mocht je niet direct een bestelling willen plaatsen, maar wel alvast op de pre-order lijst willen, dan kun je een mailtje sturen naar info@themompany.com met als onderwerp: ‘La Mamma’ en in het bericht je adres plus maat. Zetten wij jou erop en sturen we je een berichtje als ze binnen zijn!

3 gedachten over “Moederdagtip #2: Het ‘La Mamma’ T-shirt van The Mompany!

  1. Ik wil graag een bestelling plaatsen voor het shirt, la mamma..
    Hoe vallen ze?
    Ik ben 1.84 m lang en Mn postuur is (redelijk) slank.
    Vorige week bevallen.. dus moet nog een klein beetje in Shape komen.

  2. Ohh vet!! Die wil ik!! ? Ik heb normaal M, maar als deze ruim valt voor een mooie zwangerschapsbuik kan ik dan beter een S nemen? Ik ben maar 1.64m hihi

    1. Hi Emy! Leuk :)! True to size, dus ik zou gewoon bij je eigen maat blijven. Hij wordt aankomend weekend verzonden! Enjoy <3 The Mompany

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *