Gepost op

Maak vandaag nog je account aan voor The Mompany Marktplaats!

Marktplaats

De drukke dagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar staat voor de deur! Dat betekent: grote opruiming. Wist je dat een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd? Tijd dus, voor een grote schoonmaak. Heb jij nog mooie baby- of kinderkleding/spullen/speelgoed? Of wellicht (zwangerschaps)kleding van jezelf? Zet ze op The Mompany Marktplaats!

Wat is het verschil met de ‘gewone’ Marktplaats die we allemaal kennen?
Onder het motto #bekind, willen we zo bijdragen aan een betere wereld. Daarom hebben we onze pre-owned boutique opgericht met high quality items. Een specifieke marktplaats met enkel moeder, baby en kind gerelateerde producten. Dit heeft twee voordelen: 1. is dat je zoekgebied al gespecificeerd is en 2. dat jouw producten dus een betere kans hebben om verkocht te worden tegen een mooiere prijs.

Tweedehands spullen kopen is geen hype of iets. We moeten wel, als we een betere wereld willen nalaten aan onze kinderen. Daarbij moet je je afvragen of je de volle mep voor iets wilt betalen waar je kind toch binnen no-time is uitgegroeid. En daarbij: vaak heb je zelf voor een item een fiks bedrag neergeteld (baby-, kinder- en zwangerschapsspullen zijn niet altijd even goedkoop) en is het altijd fijn als je daar nog iets voor terugkrijgt.

Hoe werkt het?
First of all: maak een account aan. De rest wijst zich vanzelf.

Foto via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *