Geplaatst op Geef een reactie

Leiden moms, opgelet! Deze oppasservice komt naar jullie toe!

oppasservice

Hoe je het ook wendt of keert: een oppas op z’n tijd is hartstikke fijn. Of je nu moet werken of gewoon even me-time wilt, een goede oppas vinden is niet altijd gemakkelijk. Of toch wel? Zeker. En nee, dit is geen #spon, dit is gewoon een tikke tip van The Mompany: de oppasservice Charly Cares is echt fantastisch. En oprichter van The Mompany, Florine Duif, spreekt uit ervaring. Goed nieuws: woon je in Leiden dan kan je dus nu ook gebruik maken van Charly Cares!

En dat is goed nieuws. Want een betrouwbare oppas vinden is niet altijd gemakkelijk. Florine: “Mijn moeder en schoonmoeder helpen heel vaak mee en passen wekelijks op. Daar ben ik onwijs dankbaar voor, maar soms wil je ook een last-minute oppas, omdat je besluit even weg te gaan. Of een oppas die de kinderen van school haalt. Ik kende Charly Cares wel, maar maakte er eigenlijk nooit gebruik van totdat ik dacht: Hé, die flexibiliteit is heel fijn. En je wilt ook niet te veel van je ouders en schoonouders vragen, hoe fijn het ook is. Daarbij kun je een oppaspoule aanmaken met meerdere favoriete oppassen erin, aangezien vaste gezichten heel fijn zijn. Nu heb ik een heel lief meisje die geregeld oppast en waar mijn kinderen heel blij mee zijn.

Geen gehannes

Daarbij: het systeem is heel handig. Je downloadt de app, je geeft je voorkeuren aan (type oppas, data, bijzonderheden etc.) en je krijgt een match. Laat de betreffende oppas de eerste keer iets eerder komen, zodat je alle “regels” uit kunt leggen. Dan wordt er automatisch een timer aangezet en als je thuiskomt zet je ‘m uit. Het bedrag wordt automatisch afgeschreven, dus je hebt geen gehannes met cash geld. Hoe fijn! Oh en als je je afvraagt of de oppassen in kwestie betrouwbaar zijn? 100% zeker van wel, want ze worden allemaal stuk voor stuk gescreend door middel van referenties en ervaringen. Ook staat er bij iedere oppas een sterrenrating, die alle ouders moeten achterlaten. Kun jij met een gerust hart je ding gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *