Geplaatst op Geef een reactie

Krijg €10 euro korting als je The Motherhoodie in het weekend van Black Friday en Cyber Monday koopt!

black friday the motherhoodie

Black Friday en Cyber Monday staan voor de deur! Eh whut? De dag na Thanksgiving Day in Amerika, waarop officieel het shopping seizoen voor Kerst van start gaat. En dan heb je ook nog Cyber Monday, eigenlijk het online antwoord op Black Friday.

The Mompany geeft daarom van aankomende vrijdag 23 november t/m maandag 26 november €10 euro korting op The Motherhoodie. In plaats van €79,95 betaal je tijdens deze dagen €69,95! Go, go, go, want bestel je ‘m in en rond dit weekend dan heb je’m sowieso voor Sinterklaas binnen. En al helemaal slim om ‘m nu te bestellen, want misschien is-ie voor Kerst wel uitverkocht… We kunnen je niks garanderen, alleen dat jij The Momb bent.

The Motherhoodie

Nog even in een notendop: Dé hoodie waar jij de komende koude jaren in gaat wonen. Hij is oversized (ook geschikt voor zwangere babes!), heeft een velours opdruk, lange mouwen met gaten voor warme handen en een verborgen rits boven de kangaroo pocket voor moms die borstvoeding willen geven. Daarbij: organic cotton en superzacht. Je wilt niet meer anders. Thank us later. 🙂

The Motherhoodie wordt 1 december verstuurd, dit betekent dat er ietsje vertraging is, maar je hebt ‘m sowieso voor Sinterklaas binnen. Maar goed ook, want de temperaturen dalen als een malle!

Hier shop je The Motherhoodie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *