Geplaatst op Geef een reactie

Kek Mama x Florine Duif: volg de online cursus Authentiek Moederschap

In aanloop naar Moederdag wilde ik iets met Moeder Genoeg doen, immers: geen betere tijd om het boek aan de mom te brengen. And so this happened: we mochten de handen ineens slaan met niemand minder dan Kek Mama! Wat brainstormsessies later kwamen we tot de conclusie: Er moet een laagdrempelige Instagram Cursus komen, met als onderwerp Authentiek Moederschap.

We willen namelijk een geweldige moeder en liefdevolle partner zijn, een bruisend sociaal leven hebben en als het even kan ook nog carrière maken. Maar ho eens even: hoe zit het eigenlijk met je eigen geluk? Daarover gaat de nieuwe Instagram-cursus van Kek Mama en Florine Duif. Tijdens de Instagram-cursus ‘Authentiek Moederschap’ geeft ze tips & tricks om in je kracht te blijven staan als moeder. Want één ding is zeker: er verandert een hoop zodra je kinderen krijgt.

Vier modules

De cursus bestaat uit vier modules (video’s van zo’n 15 à 20 minuten) die jou helpen om situaties eens van een andere kant te bekijken. Ze leren je los te laten, keuzes te maken, te ontspannen én – het allerbelangrijkste – dicht bij jezelf te blijven.

Authentiek opvoeden

Hoe maak je keuzes die passen bij jouw gezin? En hoe blijf je, ondanks de druk uit je omgeving, bij je eigen gevoel?

Authentieke relaties

Hoe zit het met vriendschappen? De relaties met jouw ouders? Krijg je daar energie van? In deze module leer je te investeren in je sociale contacten op jóuw manier.

Authentieke energie

Met kinderen om je heen die de hele dag iets van je willen, kunnen je grenzen weleens vervagen. Maar hoe stel (en bewaak) je jouw eigen grenzen? En hoe zorg je ervoor dat je niet te veel energie verliest?

Jouw eigen persoonlijk leider

Wie ben jij nou eigenlijk ook alweer? Wat wil jij van het leven? Als je dit voor jezelf weet, creëer je een sterk fundament dat positief uitpakt voor jou als vrouw, moeder en voor de rest van je gezin.

Zo werkt het
De kosten voor alleen de cursus bedragen € 7,95, en € 28,94 voor de cursus én het boek Moeder Genoeg van Florine Duif (let op: het is voor het volgen van de cursus niet noodzakelijk om het boek te kopen.)

Na betaling krijg je toegang tot een Instagram-account dat speciaal is aangemaakt voor de cursus. Hier komt vier dagen achter elkaar steeds een nieuwe video online. Daarna gaat Florine Duif live voor een afsluitende Q&A, zodat je haar je prangende vragen kunt stellen. De eerste module gaat live op vrijdag 1 mei. De afsluitende Q&A is op zondag 10 mei om 20.00 uur. Schrijf je hier in!

Intro: bekijk hieronder wat je kan verwachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *