Geplaatst op Geef een reactie

Jaaa GROOTS nieuws voor The Mompany!

the Mompany

The Mompany is eigenlijk ontstaan toen ik zwanger was van mijn tweede dochter: Lexie. Ik miste een platform voor zwangere vrouwen en moeders die aansloot bij hoe ik dacht. Beetje uitdagend, informatief en cool. Nu klinkt dat wat ‘oh ben jij zo cool dan’, maar ik miste een beetje de edgyness die de bestaande platformen niet hadden. Hoeft ook helemaal niet, maar dat is iets waar ik zelf heel blij van werd. Wat ik zeker wist was dat er diepgaandere content op moest komen en een product. De wereld van online content verandert met de minuut en waar iedereen scoorde op virals, wilde ik dat juist niet. Lekker eigenwijs, maar dat maakt wel wat The Mompany is. Anyway…

Tijdens dat ik zwanger was van Lexie zette ik The Mompany op. Ik zat onder de hormonen, het was niet een top zwangerschap, maar wist (misschien juist door de hormonen) hoe ik het wilde. Ondernemen is iets waarbij je per dag leert. Dus ik kon nooit het perfecte resultaat in een keer afleveren. Net als met een zwangerschap, moest ook dit platform geleidelijk groeien. Veranderen misschien zelfs wel. Of nee, zich aanpassen aan de omgeving. Er kwam een kledinglijn bij en ik ging op een beurs staan. Op een gegeven moment was de zwangerschap voorbij en was ik moeder van twee kinderen. Iets wat The Mompany zeker voor mij versterkte.

Opnieuw zwanger

Toen ik er 12 weken geleden achter kwam dat ik zwanger was van nummer 3, moest ik een traantje laten. Buiten dat ik het allemaal retespannend vond, wist ik ook dat dit The Mompany nog meer kracht zou meegeven. In de afgelopen zes jaar dat ik moeder ben, is er veel veranderd in mij en heb ik ongelofelijk veel geleerd op het gebied van moederschap en persoonlijke ontwikkeling. Dit wil ik graag allemaal met jullie delen! En neem ik jullie wekelijks mee in de vordering van de zwangerschap en achter de schermen bij The Mompany. Denk aan het proces per week, maar ook aan The Motherhoodie. The Motherhoodie gaat trouwens als een trein en ik ben zo dankbaar dat ik ‘m straks zelf met een dikke buik mag dragen.

Gender reveal

Ondertussen heb ik een vlog gemaakt, waarin jullie gelijk kunnen zien wat het wordt. Enne… Thanks jullie! Zonder jullie geen Mompany, dus heel veel liefde jullie kant op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *