Geplaatst op Geef een reactie

International Women’s Day: een podcast samen met Hanneke Peeters, voor jou, sterke vrouw!

Vandaag is het International Women’s Day. Een dag speciaal voor jou. Je mag jezelf laten zien, je hoeft je niet kleiner te maken dan je bent. En ook: om uit te vogelen wie je nou eigenlijk diep van binnen bent. Hier kunnen Hanneke Peeters, oprichter van selfcare brand Rock Your World, en ik uren over praten. Daarom hebben we een podcast voor je gemaakt.

Er vindt een shifting plaats op spiritueel vlak (niet afhaken, is niet zweverig) en in het bewustzijnsveld. Logisch, vrouwen zijn in de afgelopen decennia in hun mannelijke energie gekropen, nadat we de arbeidsmarkt op gingen. Alles was opeens meetbaar: competitie, ambitie, geld, opleidingsniveau, gekochte spullen, de manier waarop we informatie verwerkten. Best handig, maar dat betekent ook dat we onze vrouwelijke energie (het stuk wat samenhangt met gevoel en emotie) een beetje zijn gaan onderdrukken. Het gevolg? We gaan maar door, we willen perfectie zien en echt durven voelen wat er diep van binnen speelt is lastig.

Maar… Er is goed nieuws! We worden er steeds meer bewust van. En er zijn een hoop tools om weer te voelen wie je nou eigenlijk bent en wat je wilt in het leven. Plus: laten elkaar steunen, in plaats van afkraken. Een vrouwelijke tribe om je heen bouwen is zo belangrijk. Luister naar de podcast en we hopen je inzichten te hebben gegeven!

international women's day

Head image: PopSugar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *