Geplaatst op Geef een reactie

Ik kreeg een hele mooie reading van medium Saskia en alles viel op z’n plek (ook in het moederschap!)

kinderen hand voor mond

“Ben je zenuwachtig?”, vroeg Saskia. “Oh well, een beetje. Ik heb het vaker gedaan. Maar dan bij een echte paragnost. Je weet wel. Zo een met paarse haren en een glazen bol. Dit voelt anders.” Medium Saskia is namelijk gewoon ‘normaal’. Althans, zo ziet ze eruit. Ze heeft gevoel voor stijl. En voor humor. Het enige verschil is dat ze van alles door krijgt van de lagen hierboven. Best handig, als je even een antwoord op een vraag wilt. Saskia Nefkens (@SaskiaWeetMeer) leest ook de ziel van kinderen. Het gesprek ging dus niet alleen over mij, maar ook over het feit waarom mijn kinderen hier op aarde zijn. Wat was dit verhelderend! Wow.

Goed, we zaten tegenover elkaar en begonnen met een soort van meditatie. Ik moest voelen waar er iets zat. Een gevoel, een spanning of iets. Daar ging ik met m’n gedachten naartoe. Het was m’n borstkas. En m’n maag. Van Saskia moest ik het uitbeelden in kleur, vorm en materiaal. De borstkas was groot, blauw, van staal en bijna een soort vader. De maag was klein, roze en waakte over een kudde kinderen. Een moeder. De twee hadden geen ruzie, maar stonden niet met elkaar in verbinding. De vader was aanwezig. Toen zag ik een tijger (believe me, I was NOT on LSD ;)) en mocht ik m’n ogen opendoen.

Saskia legde uit dat ze doorkreeg dat de mannelijke energie in mij intens aanwezig was en dat ik moest uitkijken. Het vrouwelijke gedeelte wilde namelijk gehoord worden. Dit staat in verbinding met je hart. Vanaf nu moest ik alles wat ik zou doen vanuit m’n hart doen. Met hier en daar wat mannelijke wijsheid om de boel in toom te houden. Het klonk zo logisch! Twee bedrijven en twee kinderen later moest ik wel vanuit de mind leven. Ik had niet echt een keus. Is ook niet erg, anders zou The Mompany er niet zijn. Maar de volgende stap is de vrouwen met elkaar verbinden. Dus, here we go ladies! Bij The Mompany zag ze trouwens ook sterretjes. Net als ik. En ze zag NYC. Hoe en wat, dat zullen we later meemaken.

De kinderen

Ze kreeg iets duidelijk door over mijn kinderen. De oudste was precies zoals als ik. Ultrasensitief, kon dingen zien en voelen die in de toekomst liggen (jep, ik kan dingen voorspellen), alleen laat zij nog niet zo veel energieën toe. Het is een kind, ze is puur. Ze leeft in haar eigen bubbel, het kind zijn. Sterker nog, zij geeft heel duidelijk haar grenzen aan en zegt direct nee als ze iets eng vindt, niet wil of iets moet doen waar ze geen zin in heeft. “Ja”, zei ik nog “ze is inderdaad verlegen”. “Nee”, zei Saskia, “ze geeft dus haar grenzen aan. Wat zegt dit over jou?” “Oké, ehm, dat ik dit misschien ook meer moet doen?” Clear as f*ck. Oh en dat ik haar zeker niet moest pushen in haar keuzes. Want deze eigenschap is namelijk supersterk!

Toen kwam de jongste naar voren. “Ze is wat logger, krijg ik te zien. Ze beweegt als een tijger.” Ik moest lachen, want ja, dat klopt. Ze is compleet het tegenovergestelde van de oudste. “Ik zie haar niet echt onder de indruk zijn van de wereld.” Klopt ook, je kunt op je hoofd gaan staan, maar ze kijkt altijd vrij stoïcijns. “En ze steekt haar tong uit naar de wereld. Ze heeft letterlijk schijt aan de wereld.” Ook daar kon ik niet omheen. Ze heeft humor, is sterk en niet snel impressed. “Dit betekent dus dat jij ook schijt moet gaan hebben.” Okay, here we go part II.

Saskia

Saskia Nefkens is nuchter, niet het type medium wat je zou verwachten. Down to earth. Sterker nog, als je bij haar bent geweest, heb je het idee dat je een hele coaching sessie achter de rug hebt. Het voelt bevrijdend. Confronterend, maar het geeft zeker rust. Ik heb er in ieder geval heel veel aan gehad en het fijne is dat ze je ook echt meeneemt in de ziel van je kinderen. Klinkt misschien toch wel een beetje zweverig, but try it en maak een afspraak, dan weet je wat ik bedoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *