Geplaatst op Geef een reactie

Ik heb m’n eigen babyshower georganiseerd en dat is waarom

babyshower

M’n eerste babyshower. Zes jaar, bijna zeven jaar geleden. Ik weet het nog als de dag van gisteren. We zouden met de club Sinterklaas vieren, zoals ieder jaar. Iedereen moest wat meenemen. Zoals ieder jaar. Daarnaast zouden we gaan dobbelen. Zoals ieder jaar. Alleen dit keer was het met spullen die je wilde ruilen en die je dus al in je bezit had. Met een tas volgeladen (een staafmixer, een vaas, kaarsen, een mok) en een plaatquiche in m’n hand, zette Sebastiaan me af bij het huis van m’n vriendin. Al waggelend liep ik naar boven. Ergens was ik een beetje geërgerd dat ik hoogzwanger met al die spullen moest lopen en dus kwam ik volgens mij zuchtend de gang binnen.

Ik trok m’n jas uit en riep triomfantelijk: “Hoooi!”. Ik had best zin in het Sinterklaasgedruis. Toen ik me omdraaide en de woonkamer in keek, schrok ik me helemaal te pletter. Die hele woonkamer stond vol met m’n lievelingsvrouwen. Alles was versierd, overal stond eten én cadeaus. SURPRISE! M’n hart zat in m’n keel, de tranen liepen over m’n wangen. Wat was dit lief! Ik snapte er niks van. Meestal heb ik wel iets door met geheimzinnige activiteiten, maar deze keer was ik compleet verrast. Wow, dit was de babyshower zoals ik ‘m had voorgesteld.

Babyshower no. twee

Eenmaal van zwanger van de tweede, voelde ik me niet heel sterk. Ik was afgevlakt, m’n bekken deed pijn en heel eerlijk: ik was gewoon niet zo gezellig en had nergens zin in. Toch hadden de meiden een low-key picknick georganiseerd in een park. Het was precies perfect, ook al wist ik ervan. Het maakte niks uit, we waren bij elkaar en daar ging het om. Iedereen had wat gemaakt, er hingen slingers en de zon scheen.

Babyshower no. drie

Toen kwam er vrij snel nog een derde baby achteraan. Die zag niemand aankomen. Hoe werkt dat eigenlijk, zo’n babyshower? Is dat alleen voor een eerste kind? Doe je dat ook bij nummer twee en drie? Ik ben de eerst van mijn vriendinnengroep die drie kinderen heeft straks, dus ik heb ook geen idee. Je kan natuurlijk niet aan de gang blijven. Daarom wilde ik hen een keer in het zonnetje zetten. Het klinkt gek, maar ik wilde heel graag m’n eigen babyshower organiseren. Niet om de controle te bewaren, maar gewoon. Omdat we vriendinnen zijn en we allemaal in een andere fase zitten. Iedereen gaat z’n eigen weg, maar door dit soort gelegenheden, blijven we de waarde inzien van vriendschappen. Daarnaast vind ik dat je elke gebeurtenis, klein of groot, moet vieren in het leven. Samen met je dierbaren.

OhBabyshower

Hier konden jullie al lezen hoe je het beste een babyshower organiseert. Lisa van OhBabyshower weet er alles van. Met haar bedrijf neemt ze de organisatie van een babyshower uit handen en verzorgt ze in samenspraak met de initiatiefnemers een geweldige dag. Ik heb voor mijn babyshower de handen met haar ineen geslagen, want sinds kort heeft OhBabyshower een eigen lokatie op de Keizersgracht in Amsterdam! De foto’s liegen er niet om, de menukaart evenmin. Zo is er een geweldige taart, zijn er lekkere hapjes en is er een mimosabar. Lisa weet wel hoe je dit aanpakt. Super initiatief! Want geloof me, je babyshower blijft je altijd bij.

Over OhBabyshower

Wil jij een te gekke babyshower organiseren voor je vriendin, (schoon)zus, collega of nicht? Kies voor één van onze babyshower pakketten! Met 1 druk op de knop heb je alles in huis om de perfecte babyshower in stijl uit te voeren. www.ohbabyshower.nl

– Een alles-in-één-pakket. Van A tot Z is de babyshower geregeld!
– Gezicht achter Ohbabyshower? Check it out!

“Ik ben geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden om een babyshower “zonder gedoe” te organiseren. Eind vorig jaar heb ik mijn baan opgezegd om deze droom waar te maken; een webshop met een alles-in-één-pakket.”

-Je hoeft niet langer 10 winkels te bezoeken, maar met 1 druk op de knop heb je alles in huis om een babyshower van A tot Z uit te voeren. Ohbabyshower maakt het verschil door alles persoonlijk en op maat te bezorgen door heel Nederland. Je kunt in de webshop aangeven met hoeveel personen je bent en wij zorgen ervoor dat het pakket uit te voeren is op basis van dit aantal. Wij zijn in staat om mooie designs te produceren m.b.t. de aankleding, leuke opdrachten en een goodiebag gift voor de perfecte babyshower!Kijk snel wat er mogelijk is op de website. De foto’s en video van mijn aankomende babyshower komen binnenkort online! Stay tuned.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *