Geplaatst op Geef een reactie

Help jij ons mee groeien? De crowdfunding is live!

Onze crowdfunding is live! Het is tijd voor een volgende stap. The Mompany is uit haar vertrouwde jas gegroeid. Na 4 jaar op “de markt” te zijn geweest, weten we wat er speelt op het gebied van moeder- en zwangerschap, maar ook weten we beter dan ooit waar de moeder (to be) in welke hoedanigheid dan ook behoefte aan heeft. Daarom zijn we een crowdfunding gestart en we hebben jou hulp daar hard bij nodig! Help jij ons mee groeien?

Uiteraard zijn er verschillende behoeften, maar vooral: mama’s willen zich gehoord, gezien en gesterkt voelen. Dit willen we verwezenlijken door een uitgebreid magazine met eerlijke en informatieve content, maar ook een webshop met exclusieve merken (die je niet overal ziet) en een uitgebreide ‘The Mompany lijn’. Ook is er een nieuw team in aantocht, want samen staan we sterk. Daarom hopen we dat ook jij deel wilt uitmaken van the mommunity door bij te dragen aan de crowdfunding.

Hoe kun jij bijdragen?

Je kunt kiezen voor een lineaire lening (tegen een jaarrendement van 4%) of voorverkoop (een “donatie”, waar je mooie producten voor terugkrijgt). Een donatie doe je al vanaf €10. En alle beetjes helpen! Dus we zijn je eeuwig dankbaar, ook omdat we zo geloven dat hoe meer moeders (to be) we bereiken, hoe waardevoller The Mompany kan worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Stephanie, Florine en Arjan. Sinds we ouders zijn, ervaren we een behoefte aan een online plek waar informatie en producten (denk o.a. aan kleding, interieur en speelgoed) samenkomen. Zeker in de tijd van nu. We besteden nou eenmaal steeds meer tijd online, maar tegelijkertijd is onze tijd ook kostbaar. Daarom bieden we jou een platform waar we de mooiste producten voor je hebben geselecteerd.

The Mompany is opgericht in 2017 en anno 2021 is het tijd voor een nieuwe stap. Ze is de afgelopen jaren gegroeid in de wijsheid van het moederschap, ze is meer met zichzelf verbonden dan ooit, ze kent haar flaws, en wil alle andere moeders ter wereld helpen de verbinding met zichzelf, hun kind en anderen net zo te ervaren. Met respect voor iedereen en alles wat zich in Mother Nature afspeelt. Want moeder zijn, in welke vorm dan ook, draagt bij aan de verantwoordelijkheid voor een mooie wereld.

Onze missie

The Mompany is er om alle moeders (in wording) een veilige plek te bieden, waar verbinding, groei en inspiratie samenkomen, met als boodschap: blijf bij jezelf. Door middel van met liefde geselecteerde producten en eerlijke verhalen willen we moeders het vertrouwen geven dat ze goed zijn zoals ze zijn. We willen haar in een wereld vol prikkels en meningen mooi en krachtig laten voelen in alles wat ze doet en is.

Onze visie

Ons streven is om iedere moeder zo veel mogelijk met zichzelf, haar geliefden en de natuur te verbinden waardoor ze zich empowered voelt om vrij door het leven te bewegen onder haar voorwaarden.

Waar staan we nu?

The Mompany bestaat al enige jaren. De community is daardoor sterk en loyaal met veel volgers op de bekende social media kanalen en een uitgebreid klantenbestand.

Vanuit The Mompany is verder een boek voortgekomen (Moeder Genoeg), een eigen kledinglijn met o.a. het bekende ‘La Mamma t-shirt’ (wat door duizenden vrouwen wereldwijd wordt gedragen) en ‘The Motherhoodie’, die borstvoeden in het openbaar gemakkelijker maakt. Daarnaast is The Mompany veelvuldig in magazines vernoemd.

Wat is het plan?

Het plan is om The Mompany als platform en merk wereldwijd op de kaart te zetten, te beginnen in Nederland en België. Daarbij wordt allereerst de huisstijl vernieuwd in combinatie met de website en webshop.

Wij gaan samenwerkingen aan met nieuwe merken voor de webshop, waarin ook onze eigen collectie wordt vertegenwoordigd. Naast de online activiteiten denken we graag ‘buiten de website om’ aan het organiseren van o.a. events. Op deze manier kunnen wij nog meer Moeders (to be) bereiken met content en items van hoge kwaliteit.

Help jij ons mee groeien?

Hier vind je de gehele campagne van de crowdfunding, inclusief de waanzinnige video waar we ongelooflijk trots op zijn. Als je bij wilt dragen, kun je kiezen voor een lineaire lening of voorverkoop. We see you mamma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *