Geplaatst op Geef een reactie

Download het GRATIS e-book om de meest krachtige versie van jezelf te worden als moeder en vrouw!

e-book

Het einde van het jaar is bijna in zicht. Altijd goed om dan even te reflecteren: waar sta je, hoe gaat het met de kinderen, zijn je dromen uitgekomen, wat voor jaar was het etc.? Het is belangrijk om de komende maanden even in jezelf te keren. Om te luisteren naar wie je diep van binnen bent. Daarom hebben we een e-book voor je gemaakt met tools en tips om de meest krachtige versie van jezelf te worden.

Toen ik moeder werd, veranderde een hoop. Misschien niet op het eerste gezicht, maar je maakt een persoonlijke ontwikkeling mee alleen, maar ook samen met je gezin. En dit kan soms aardig confronterend zijn. Er is alleen niks mis met confrontatie, je groeit er namelijk van. Toch vond ik het heel belangrijk om mijn kinderen een schone lei mee te geven en hetgeen wat van mij was (ballast) bij mezelf te laten en niet op m’n kinderen te projecteren. Ik kan je zeggen, ik zit nog steeds in een ongelooflijk proces en leer iedere dag (van m’n kinderen, mezelf, relaties, werk enz.), maar tips en tools geven net even dat extraatje. Dus bij deze :). Het doet een klein beetje denken aan het boek wat The Mompany in 2019 gaat uitbrengen met het thema ‘Hoe ontwikkel je je als vrouw samen met je kinderen?’. Enjoy the e-book!

Laat hieronder je e-mailadres achter en download ‘m direct. Tip van ons: Sla ‘m op je bureaublad op en zend ‘m naar jezelf. Zo kun je ‘m er altijd even bij pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *