Posted on Geef een reactie

Deze truc voor jouw spullen op het strand zorgt ervoor dat je zandvrij thuiskomt

meisje zee strand

De zomer is officieel van start. De temperaturen liegen er niet om en we duiken massaal het strand op. Natuurlijk niet tussen 11H en 15H, maar lekker vroeg of einde middag. Tassen ingepakt? Alles mee? Zonnebrand bij je? Een stranddag met kleine kinderen is vaak niet ultiem relaxt. Maar goed, dat weet je van tevoren. Wat misschien nog wel het aller onhandigst is, is het zand wat je weer mee naar huis neemt. Met deze tip is dat verleden tijd en kom je zandvrij thuis.

Want open je je standtas bij thuiskomt, dan blijkt dat je half Scheveningen hebt meegenomen. Daarom geven wij een kleine truc: koop een extra groot wasnet waar je na afloop alles indoet wat zand bevat (je kind uitgesloten ;)). Scheppen, emmers, alles erin! Even goed schudden en het meeste zand is eruit. Uiteraard kun je daarna alles met zak en al in een andere tas doen, zodat je het ook weer mee terug kunt nemen op de fiets.

PS: Vroeger werd er gezegd dat talkpoeder op het lichaam sprenkelen na afloop zou helpen om direct het zand eraf te krijgen! Werkt als een tiet, alleen is talkpoeder de laatste tijd niet zo goed in het nieuws gekomen. Om de veiligheid te waarborgen, raden wij natuurlijke – zelfgemaakte – talkvrije babypoeder aan. Van haver- en maïsmeel bijvoorbeeld. Die van Burt’s Bee is ook talkvrij en 100% natuurlijk! Echt, het werkt supergoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *