De babyfoon; tegenwoordig in alle kleuren en smaken. Met camera. Via je telefoon. Groot. Klein. Het is er allemaal. Maar we stuitten op Yobby: een babyfoon met onbeperkt bereik. Je wilt namelijk scherp beeld, ook als je achterin de tuin gaat zitten of even bij de buren langsgaat.

LEES OOK: The New Sleepcoach: 'Waarom ontstaat er een bedtime battle?'

Het is heel simpel. Installeer de babyfoon, download de app en je kunt scherp zien wat er gebeurt. Belangrijk wel is dat je bereik hebt met WiFi, maar dat spreekt voor zich. Enne... Je krijgt een pushmelding bij beweging of geluid. Ook kan de camera meebewegen bij beweging middels Motion Tracking. Je kunt eventueel ook nog wat tegen je kindje zeggen om hem/haar gerust te stellen dankzij de terugspreekfunctie.

babyfoon bereik

Beveiligd

Als het om kinderen gaat, is veiligheid belangrijk. Daarom is er veel aandacht besteed aan de veiligheid van de verbinding tussen de babyfoon en gekoppelde apparaten. Deze is altijd versleuteld en gecodeerd. Dit betekent 100% beveiliging. Erg prettig. Weet je wat ook top is? Je kunt meerdere babyfoons aansluiten op de app, zodat je ook andere ruimtes in de gaten kunt houden.

babyfoon bereik

Prijs: €59,99, hier schaf je 'm aan.

babyfoon bereik