Geurkaarsen: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Buiten dat ze vaak heel knap zijn, is de geur natuurlijk ook belangrijk. Wij hebben de mooiste (en lekkerste, maar over smaak valt niet te twisten) geurkaarsen voor je op een rij gezet.

Boy Smells - Broken Rosary

broken rosary
Oi, wat zijn wij fan van Boy Smells! Buiten dat de kaarsen er waanzinnig uitzien, ruiken ze stuk voor stuk edgy. En daar houden we van. Met hun limited kersteditie waan je je met geuren zoals rozenwater, cederhout en kardemom in een heel romantisch chalet ergens in de bergen. €46, je koopt 'm hier.

Diptyque - Xmas 2021 Sapin

dyptique sapin
Denken we geurkaarsen, dan denken we Diptyque. En ieder jaar hebben ze verschillende kerstedities. Met deze keer: Sapin. De geur? Bergdennen met houtige noten van een open vuur. Kop thee erbij, kerstkransjes en chillen maar. €65, je koopt 'm hier.

Marie Stella Maris - Objets d'Amsterdam

Oe, de geur Objets d'Amsterdam (No.12) blijft favoriet. En laat deze variant nou net in mooie Kersteditie zijn verschenen. De kaars is gedoopt in goud en komt in een Golden Splash doos. Je koopt 'm hier.

Aayali Winter Memories

aayali winter memories
We zijn fan van Aayali! Deze kaars hebben we thuis en ruikt zo onwijs lekker. Daarnaast branden ze lang en zien ze er allemaal prachtig uit. €49, je shopt 'm hier.

Cire Trudon - Gloria Christmas Edition

cire trudon
Wij vinden dit chic. Denk aan tonen van sinaasappel, kardemon, patchoeli en kaneel. Oh, en de handgemaakte houder is afgewerkt met, jawel, bladgoud. Als dat niet kerstig is. Je koopt 'm hier.

Maison Francis Kurkdjian - Mon Beau Sapin Christmas Edition

maison-francis-kurkdjian-mon-beau-sapin-scented-candle-limited-edition-geurkaars
De luxe geursensaties van Maison Francis Krukdjian trekken altijd onze aandacht. Dus we zijn erg benieuwd naar deze feestelijke geurkaars. Denk aan houtachtige en harsachtige tonen. Ofwel: een kerstboom in kaarsvorm. Hier koop je 'm.