Geplaatst op Geef een reactie

De ini-minibox is hét perfecte (kraam)cadeau!

ini-minibox

Ken jij De Minibox al? Dé duurzame styling service die meegroeit met jouw kinderen. De Minibox werkt samen met duurzame merken en maakt het leven een stuk gemakkelijker. Jij geeft informatie over wat jij/ je kind leuk vindt en daarop aangesloten wordt een box samengesteld met kleding. Hoe tof. Maar nu is er dus ook de Ini-Minibox; een box met producten voor mama & Mini. Enne… Het boek Moeder Genoeg vind je er ook in. YAY!

Om de Ini-minibox te vieren, is er een Limited Edition gemaakt, met drie opties. Perfect (kerst)cadeau. Kies je bijvoorbeeld de Mom box, dan vind je daar het boek, een iconische mom bag van Studio Noos en Natural Skincare van Karma Mama. Kijk hier snel welke opties er nog meer zijn.

Speciale aanbieding

Bestel je de Mom Box dan betaal je €70 i.p.v. €100. Bestel je de Baby Box, dan betaal je €55 i.p.v. €78,85 en wil je de Special? Dan heb je ‘m voor €125 i.p.v. €172. Wees snel, want op=op.

Met de imi-minibox steun je Stichting Babyspullen

Bij iedere verkochte ini-minibox wordt er een romper gedoneerd aan Stichting Babyspullen. Dat noemen wij nou nog eens goed werk. Stichting Babyspullen creëert een plek waar gebruikte en nieuwe babyspullen worden verzameld voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. 1 op de 9 baby’s groeit op in armoede. Een prachtig initiatief dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *