Gepost op

De 5 best gelezen artikelen op The Mompany (en plannen voor 2018!)

Lieve mom (to be). Ik het al eerder gezegd, maar bedankt. Bedankt dat team The Mompany inspiratie uit jou heeft kunnen putten. Dat jij onderdeel bent van The Mompany en dat we allemaal samen als moms (to be) mogen en kunnen groeien. Dank je wel. Om het jaar mooi af te sluiten, deel ik graag de best gelezen artikelen met jullie van de afgelopen twee maanden, want zo lang zijn we live. En ik vertel jullie wat over de plannen van 2018. You’re involved!

Dit waren jullie favoriete artikelen:

Lieve kersverse moeder, je hoeft niks te bewijzen, doe het rustig aan
Lieve kersverse moeder, je kunt het allemaal. Je hebt de zwaarste klus van je leven geklaard, je bent emotioneel continu verbonden met je kersverse baby. Je verschoont tien luiers per dag. Je lichaam staat in het teken van. Je herstelt. Af en toe douche je zelf ook nog. Misschien draai je zelfs een was. Je kunt het. Je doet het. You’ve got this. Maar beloof me één ding: je hoeft niks te bewijzen. Doe het alsjeblieft rustig aan. Lees hier het artikel af!

Lieve mom, als je kind alleen in je armen in slaap wilt vallen, dan is dat oké
Bij baby nummer één hield ik een streng regiem. Zo sliep ze al vrij snel op haar eigen kamer, waren we pró ritme en even huilen was niet erg. Zo hadden we eigenlijk al snel een kind dat onafhankelijk sliep. Toen baby nummer twee kwam, stond ik er net zo in. Totdat het een heel ander kind bleek, die alleen in onze armen in slaap wilde vallen. En dat is oké. Lees verder.

Vrouw laat door middel van ballon en pingpongbal exact zien hoe weeën werken
Een bevalling is iets heel krachtigs. Iets heel natuurlijks, maar bijna niet voor te stellen. Althans, lichamelijk dan. Mijn verloskundige zei ooit: ‘Theoretisch gezien is het een lastig verhaal, in de praktijk lukt het meestal wel’. Na deze opbeurende woorden ben ik me toch eens gaan verdiepen in dit proces. Want, hoe kun je die weeën en het gevolg ervan nou precies visualiseren? Read on.

Video: Vader laat precies zien hoe we ons voelen tijdens de eerste vaccinaties!
Een baby is zo niet weerbaar. Er mag nooit wat met zo’n klein, onschuldig wezentje gebeuren. Jij en je partner zullen er alles aan doen om je kind te beschermen. Maar helaas gaat dat niet altijd. Het liefst wil je die naalden van de eerste vaccinaties uit de handen van de arts grissen. ‘Wie denk je wel niet dat je bent joh, een beetje in mijn kind prikken’. Maar sommige dingen moeten nou eenmaal. Lees verder!

Lieve kersverse mama, dit is het enige wat je moet doen om je baby groot te brengen
Holy mama! De verantwoordelijkheid die je draagt voor een baby is best heftig. Logisch, want hij of zij is afhankelijk van jou. En als je je dat bedenkt, kun je misschien wat overdonderd raken. Tel daar de goedbedoelde – online – adviezen van anderen bij op en je kunt zomaar de draad kwijtraken. No worries, want de basisvaardigheden heb jij gewoon, zonder dat je het weet, in huis. Dus er kan vrij weinig meer gebeuren. Lees het hele artikel.

2018 is gonna be the momb!
Om nog even terug te gaan naar het doel van The Mompany: moeders (to be) informeren over en handvatten bieden voor het moederschap anno nu. In de vorm van bewuste content, E-courses, Kraamcadeaus, de mooiste merken en een Marktplaats. Plus: moeders met elkaar verbinden. Zorgen dat jij je kunt ontwikkelen en de beste versie van jezelf wordt. Dit willen we in 2018 uitbreiden. Zo gaan we samenwerken met geweldige partners, merken en komt er een nieuw YouTube-programma. Door dit alles gaan we zorgen dat we de wereld en het moederschap net even wat leuker maken. Want jij bent the momb! Zonder jou geen Mompany. Laten we het samen tot hét platform voor moeders (to be) maken. ❤

Be kind,
Florine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *