Geplaatst op Geef een reactie

Baby Checklist

Babychecklist:

afvinken maar!

Babyverzorging

Als je baby er eenmaal is, wordt het tijd hem in bad te doen. Je hebt niet veel nodig voor zo’n kleintje, want baby’s worden niet echt vies. Toch is het wel fijn om de basisspullen in ieder geval in huis te hebben. Kijk ook eens bij onze giftbox in samenwerking met Naïf (link), gevuld met 100% natuurlijke babyverzorging zonder bulls***. Precies wat jouw little one nodig heeft.

My First Wardrobe

Zo schattig die kleine outfits! Maar wat heeft je pasgeboren baby nou echt nodig als het op kleding aan komt? Sowieso rompers, truitjes, vestjes en onesies. Hoe veel precies, dat zie je in de checklist. Heb je overigens onze giftbox in samenwerking met Gray Label al gezien? Prachtige, organic outfits in neutrale kleuren die iedere new born wil dragen.

Playtime

Het is niet de bedoeling dat je de hele box vol gooit met speelgoed. Dat zijn misschien iets te veel prikkels. Maar een speelkleed, wippertje en zacht speelgoed zijn altijd welkom.

Voor mama

Zodra je zwanger bent gaat alle aandacht naar je buik. Maar vergeet je jezelf niet? Misschien voel je je niet optimaal, maar als je ook energie in jezelf steekt (en mooie spullen aanschaft!) word je een blije pregger. The Mompany vindt het belangrijk om zo duurzaam en natuurlijk mogelijk te leven. Vooral tijdens je zwangerschap. Daarom gebruiken we het liefst cosmetica zonder rotzooi. Denk bijvoorbeeld aan deodorant of belly oil. Kijk ook eens bij onze giftbox die we in samenwerking met C. Cosmetics hebben gemaakt. Daar zitten dé natuurlijke beauty essentials in die je als zwangere nodig hebt.

Luiertas

Even serieus, waarom zijn de meeste luiertassen alles behalve stijlvol? Tja, praktisch zijn ze wel, maar je kunt tegenwoordig ook hele mooie compartimenten kopen (deze bijvoorbeeld). Die je dus in iedere mooie tas kunt stoppen en waar je de items uit de checklist altijd in kwijt kunt. Check ook de luiertassen-guide!

Onderweg

Je zult flink wat onderweg zijn met je mini-me. Niet zo gek, want het is fijn om niet de hele dag aan huis gekluisterd te zitten. Breng altijd met je mee: een kinderwagen, draagdoek, maxi cosi en luiertas.

Voeding

Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Neem nou flessenwarmers, automatische flessenreinigers etc. Maar heb je het echt nodig? Het is natuurlijk wat je zelf wilt en waar jij je prettig bij voelt, maar als je alleen de goede basisspullen wilt hebben, streep dan de items van deze checklist af! Een kolfapparaat (gehuurd) raden we zeker aan, vooral als je borstvoeding nog niet helemaal op gang komt. En die hydrofiele luiers mag je er best een paar van inslaan. Kijk ook eens naar een mooie voedingsbeha. Het is belangrijk dat ‘ie goed zit en makkelijk wasbaar is. Wil je tips? Schaf dan ons lifestylepakket aan!

Ziekenhuistas

Aaah stress! Want het inpakken van je ziekenhuistas betekent dat het bijna zover is. Alleen, wat doe je nou in zo’n tas? Zie hier, de checklist. Sowieso is een stressbal erg aan te raden. Granny panties zijn ook echt geen overbodige luxe en als je lenzen hebt, vergeet dan geen extra paar mee te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *