Auteurs

Florine Duif

Florine (30) is moeder van twee dochters en oprichter van TheMompany.com, want ze vond het tijd dat er een online destination, een cool club voor moms, moest komen voor topics die écht belangrijk zijn tijdens je zwangerschap, maar niet altijd bespreekbaar worden gemaakt. En tja, dan heb je ook nog al die baby- en kinderspullen die gewoon prima een tweede leven kunnen krijgen, de Mommunities waar ze zelf behoefte aan had, mooie duurzame spullen én een eigen kledinglijn voor mamas!

Femme Amsterdam

Het beste voor je zwangerschap onder één dak; dat vind je bij Femme-Amsterdam! Fijne persoonlijke service door de leukste verloskundigen met allerlei extra zorg; je kan er zelfs elke controle een echo krijgen als je dat wenst. Daarnaast kun je gebruik maken van acupunctuur, massage en diverse coaches.

bregje van weezel

Bregje van Weezel

Bregje (41) is moeder van dochter Kate (5 jaar) en zoon Jules (3 jaar.) Sinds kort woont ze in Kaapstad, Zuid- Afrika. Al jaren haar meest favoriete bestemming. Ze is daar zelfs met haar grote liefde getrouwd. Samen hebben ze de wens om in Zuid-Afrika te kunnen wonen, verwezenlijkt. Haar man werkt voor een Amerikaans ICT-bedrijf en is verantwoordelijk voor de regio Afrika. Zij, meester in de rechten en voorheen werkzaam als Human Resources Manager, is nu op papier “housewife” en houdt ons op de hoogte van haar ervaringen.

Sharon van Tienhoven

Sharon is pas geleden geïmmigreerd naar Miami met man Alex en twee zoontjes Luuk (3) en Ties (1) en duikt geregeld achter haar lens. Zo maakt zij geweldige foto’s van háár en andere gezinnen en van alles wat haar aanspreekt. En ze is verantwoordelijk voor het te gekke merk Sunny Cords in de US. Voor The Mompany schrijft ze over haar leven als moeder, hoe het is om in Miami te wonen en houdt ze ons op de hoogte van alle coole dingen uit Miami op kindergebied.


marriete huber the mompany

Mariette Huber

Mariette (32) is de trotse moeder van dochtertje Philou (2), woont in Amsterdam en is afgelopen zomer getrouwd met haar grote liefde Daniel. Het blijft een uitdaging om de juiste balans te vinden. Hoe combineer je het moederschap met een carrière, sport, vrienden, familie en vooral tijd voor jezelf? Op zoek naar antwoorden deelt ze haar ervaringen met jullie.

Felicia da Costa

Felicia (37) is moeder van Alba (4) en George (2) en getrouwd met Corné; as we speak zijn ze samen bezig aan een wereldreis van zes maanden. Met z’n allen op sabbatical, maar ook om inspiratie op te doen voor haar website www.thetravellingtoddler.com. Reizen met kleintjes is namelijk prima te doen! Daarnaast is ze ambassadrice voor Sunny Cords in Caribisch gebied.

Nadine Watson

Nadine (35) is een bevlogen moeder van dochter Nora (3 jaar) en James (3 maanden), woont in Haarlem en vindt zichzelf een mega anatomie nerd. ‘Ja, ik word oprecht gelukkig van spieren, botten, fascia en fysiologie. Na de kunstacademie ben ik mij gaan specialiseren in de holistische benadering van het lichaam, want geen lichaam is hetzelfde. Ik geloof in maatwerk. Met mijn Pilates en Yoga achtergrond heb ik door mijn eerste zwangerschap een nieuwe liefde ontdekt, Pre & Postnatale bewegingsvormen gecombineerd met bodywork. Ik geef op verschillende locaties les, organiseer workshops, lezingen en coördineer de studio bij Verloskundige Praktijk Onder De Linde. Ik deel mijn ervaringen uit de praktijk van zwangerschap tot aan mijn eigen herstel en maak verslag van mijn zoektocht naar de ultieme verbinding tussen de holistische en medische wereld.’

EVE Women’s Wellbeing

Nina Rang

Nina is vrouwencoach en mede-oprichter van EVE Women’s Wellbeing en gespecialiseerd in thema’s als fertiliteit(problemen), ongewenste kinderloosheid en miskramen. Uiteraard kun je ook bij haar terecht met andere vragen rondom (gewenst) moederschap.

Over EVE Women’s Wellbeing

Bij EVE Women’s Wellbeing bieden we coaching en psychologische begeleiding aan vrouwen die bezig zijn met moederschap in de breedste zin van het woord. Ook verzorgen wij groepsgesprekken, thema-avonden en workshops. Laagdrempelig en taboedoorbrekend. Zie wat wij voor je kunnen betekenen op www.eve-denhaag.com.

Tanja van Assendelft

Tanja is GZ-psycholoog en mede-oprichter van EVE Women’s Wellbeing en is gespecialiseerd in klachten die zich voordoen tijdens en na de zwangerschap.

Over EVE Women’s Wellbeing

Bij EVE Women’s Wellbeing bieden we coaching en psychologische begeleiding aan vrouwen die bezig zijn met moederschap in de breedste zin van het woord. Ook verzorgen wij groepsgesprekken, thema-avonden en workshops. Laagdrempelig en taboedoorbrekend. Zie wat wij voor je kunnen betekenen op www.eve-denhaag.com.

Anna Maria Suykerbuyk

Anna Maria Suykerbuyk (1986) is een Nederlandse danseres en choreografe. Met haar eigen art performance company ‘Sine Forma’ maakt ze danstheatervoorstellingen en theatrale ervaringen op locatie in binnen en buitenland. Geregeld organiseert ze residenties in Cairo, Egypte voor Nederlandse performers en culturele evenementen. Tegenwoordig is ze naast cultureel onderneemster ook trotse mama van Louly Menna. Met een voet in Nederland en een voet in Egypte is het een dynamisch bestaan en altijd wat te beleven!

Voor meer informatie over Sine Forma: www.sineforma.com
Je kunt Anna ook volgend op social media: www.instagram.com/annamariasuykerbuyk