Auteurs

Florine Duif

Florine Duif

Florine (29) is moeder van twee dochters en oprichter van TheMompany.com, want ze vond het tijd dat er een online destination moest komen voor topics die écht belangrijk zijn tijdens je zwangerschap, maar niet altijd bespreekbaar worden gemaakt. En tja, dan heb je ook nog al die baby- en kinderspullen die gewoon prima een tweede leven kunnen krijgen.

Femme Amsterdam

Het beste voor je zwangerschap onder één dak; dat vind je bij Femme-Amsterdam! Fijne persoonlijke service door de leukste verloskundigen met allerlei extra zorg; je kan er zelfs elke controle een echo krijgen als je dat wenst. Daarnaast kun je gebruik maken van acupunctuur, massage en diverse coaches.

Bregje van Weezel

Bregje van Weezel

Bregje (41) is moeder van dochter Kate (4 jaar) en zoon Jules (2 jaar.) Sinds kort woont ze in Kaapstad, Zuid- Afrika. Al jaren haar meest favoriete bestemming. Ze is daar zelfs met haar grote liefde getrouwd. Samen hebben ze de wens om in Zuid-Afrika te kunnen wonen, verwezenlijkt. Haar man werkt voor een Amerikaans ICT-bedrijf en is verantwoordelijk voor de regio Afrika. Zij, meester in de rechten en voorheen werkzaam als Human Resources Manager, is nu op papier “housewife” en houdt ons op de hoogte van haar ervaringen.

Sharon van Tienhoven

Sharon is pas geleden geïmmigreerd naar Miami met man Alex en twee zoontjes Luuk (3) en Ties (1) en duikt geregeld achter haar lens. Zo maakt zij geweldige foto’s van háár en andere gezinnen en van alles wat haar aanspreekt. En ze is verantwoordelijk voor het te gekke merk Sunny Cords in de US. Voor The Mompany schrijft ze over haar leven als moeder, hoe het is om in Miami te wonen en houdt ze ons op de hoogte van alle coole dingen uit Miami op kindergebied.


marriete huber the mompany

Mariette Huber

Mariette (32) is de trotse moeder van dochtertje Philou (2), woont in Amsterdam en is afgelopen zomer getrouwd met haar grote liefde Daniel. Het blijft een uitdaging om de juiste balans te vinden. Hoe combineer je het moederschap met een carrière, sport, vrienden, familie en vooral tijd voor jezelf? Op zoek naar antwoorden deelt ze haar ervaringen met jullie.

Felicia da Costa

Felicia (37) is moeder van Alba (4) en George (2) en getrouwd met Corné; as we speak zijn ze samen bezig aan een wereldreis van zes maanden. Met z’n allen op sabbatical, maar ook om inspiratie op te doen voor haar website www.thetravellingtoddler.com. Reizen met kleintjes is namelijk prima te doen! Daarnaast is ze ambassadrice voor Sunny Cords in Caribisch gebied.

Nadine Watson
Nadine (35) is een bevlogen moeder van dochter Nora (3 jaar) en James (3 maanden), woont in Haarlem en vindt zichzelf een mega anatomie nerd. ‘Ja, ik word oprecht gelukkig van spieren, botten, fascia en fysiologie. Na de kunstacademie ben ik mij gaan specialiseren in de holistische benadering van het lichaam, want geen lichaam is hetzelfde. Ik geloof in maatwerk. Met mijn Pilates en Yoga achtergrond heb ik door mijn eerste zwangerschap een nieuwe liefde ontdekt, Pre & Postnatale bewegingsvormen gecombineerd met bodywork. Ik geef op verschillende locaties les, organiseer workshops, lezingen en coördineer de studio bij Verloskundige Praktijk Onder De Linde. Ik deel mijn ervaringen uit de praktijk van zwangerschap tot aan mijn eigen herstel en maak verslag van mijn zoektocht naar de ultieme verbinding tussen de holistische en medische wereld.’