Geplaatst op Geef een reactie

9 november: Ouder- en Kindreading met nieuwetijdsmedium Saskia Nefkens

Kinderen willen met ons praten. Vanuit hun ziel. Luister jij al? Eh wat? Kinderen met ons praten? Ziel? Is dit niet wat zweverig? Nee dus. Kinderen staan het dichtst bij hun diepste kern; hun ziel. Veel meer dan wij volwassenen. Daarom zijn onze kinderen een leidraad. Ze willen ons wat duidelijk maken. Maar wat? Op 9 november organiseren Florine Duif van The Mompany samen met nieuwetijdsmedium Saskia Nefkens een groepsreading: Een gesprek met het Universum, je kind en jou. Want onze kinderen willen graag iets duidelijk maken.

Bewust opvoeden is hip. Verantwoord, gezond, holistisch; het is er volop. Maar… We missen een heel belangrijk iets. Kinderen willen met ons praten. Vanuit hun ziel. Luister jij al? Kinderen hebben ons nodig. Op een andere manier dan jij denkt. En voor een hoger doel dan je denkt. Kinderen hebben, net als wij, een ziel. In die ziel zit een wijsheid, overzicht, liefde en richting voor jouw levenspad. Zo jong als ze zijn, staan kinderen nog veel meer in connectie met hun ziel dan met hun Mind. Ze zijn minder gekneed door de maatschappij. Dat is goed nieuws, want zo connecten ze meer met de universele intelligentie die bij ons volwassenen vaak wordt beperkt door de kaders waar we in denken en in zijn opgegroeid.

We zijn niet alleen in de opvoeding

Kinderen spreken de taal van de ziel volop. Vooral de kinderen in deze tijd. Want die hebben me toch een missie! Zij zijn klaar om het hart weer voorop te zetten in onze samenleving. Dat doen ze o.a. door te spiegelen waar wij niet trouw zijn aan wie wij diep van binnen zijn. Zij zien heel goed waar het hapert. Bij ons als ouder en ook in de maatschappij. Nu mogen wij dus gaan naar hen gaan luisteren. Naar wat zij allemaal weten en zien. Ze lopen voorop. Het is niet anders. En jij maar denken dat jij zo volwassen bent en de weg moet wijzen. Helaas. Kinderen zijn met name ónze gidsen. Kun je dat geloven? Hallo, hoe fijn is dat! Dat wij dus mogen gaan ontdekken als ouder dat we niet alleen in de opvoeding staan. Zij doen gewoon mee. Met de wijsheid in hun kern zit, helpen ze ons ons hart te volgen.

Geen Bullshit

Ze weten ook hoe wij hen kunnen ondersteunen in dat ook te (blijven) doen. In deze speciale editie van nieuwetijdsmedium Saskia Nefkens’ ‘Heartcore gesprekken met het Universum’ gaat Saskia laten horen wat de kinderen zeggen vanuit hun ziel. Spannend? Jazeker, want ze kijken dwars door alles heen en hebben alles door. Helaas Pindakaas paps/mams. This is the real shit. Geen bullshit. Kinderen en wij hebben minder nodig dan dat wij denken om in verbinding te blijven met de ziel. Er zijn nu juist door de grote bewustwording in opvoeding ook veel dogma’s aan het ontstaan. Die mogen eraf. Kinderen willen ook gewoon een lolly! Ze maken ons deze middag duidelijk wat je ziel is en wanneer je mind er in sluipt. In verbinding zijn met je diepste kern is toch wat jij als ouder het liefste wil voor hen en voor jezelf? Want daar zit jouw uniekheid en levensmissie. Oftewel: JOY x 1000.

Het programma

Zo ziet het programma eruit: We beginnen allemaal samen, ouders en kinderen. Dat is even om het ijs te breken. En dan mogen de ouders naar een andere ruimte. Achter een glazen deur. Kun je altijd even spieken, maar liever niet ;-). Saskia en de kinderen gaan dan los, met magie. Ze gaan verbinden met de diepste kern en dat ga je aan ze merken en gaan zij voelen. Heling is het juiste woord. Die heling werkt alle kanten op. Ook naar de ouders achter die glazen deur. En: De kinderen gaan heel veel vertellen vanuit hun ziel aan Saskia. Over wat er nodig is voor de volwassenen. Want remember; zij zien het en ze lopen voor op ons. Dit alles gebeurt in spel en plezier. Muziek, bewegen, yoga, dans.

Moeder Genoeg

Ondertussen vertelt Florine aan de ouders over haar boek ‘Moeder Genoeg’ en hoe je meer moed krijgt en minder moet in het moederschap. Want ook dat is iets wat niet meer hoeft; dat altijd maar van alles moeten. Je bent al genoeg en je hoeft geen regeltjes op opvoedkundigheden op te volgen, omdat het ‘moet’ van de maatschappij. Luister gewoon eens naar jezelf mom!

Reading voor volwassenen

Na een tijdje, zeg een half uur ongeveer, roepen we de ouders er weer bij. En doen we waarschijnlijk samen nog een dansje of een coole yoga-truc. Dan hebben we pauze, iets lekkers om te eten en te drinken en dan mogen de kinderen de wijde wereld in. Alleen of met andere ouder of oppas. Zorg dus dat er in de buurt een partner/opa/oma is die de kinderen op kan vangen. Het klinkt misschien onhandig, maar deze ‘tweedeling’ is echt noodzakelijk, zodat Saskia volle aandacht heeft voor zowel de kinderen als de ouders. Het tweede deel van de sessie is namelijk de reading aan de volwassenen. De kinderen hoeven daar niet bij te zijn. (Het mag wel als het echt niet anders kan, maar liever niet ;-)) Het gaat bij de volwassenen veel los maken en het is fijn dat je dan kunt focussen op jezelf.

Persoonlijke vragen

Saskia draagt de boodschappen van de kinderen over en beantwoordt persoonlijke vragen vanuit de ziel van jou en die van je kind. Zoals in al haar groepssessies ga je antwoorden krijgen die je niet had kunnen bedenken, maar die toch 100% passen. Soms duurt dat ook even. Daarom nemen we de sessie ook op, kun je het rustig allemaal naluisteren. Verwacht een magische middag, vol verbinding met je kinderen die dieper gaat dan dat je die eerder hebt gevoeld. Je kinderen zijn je dankbaar! Je eigen ziel ook. En de wereld, laten we die niet vergeten. Want door naar de kinderen te luisteren tillen we de boel hier op!

Programma?
13.30u ontvangt en welkom
13.45u Sessie met kinderen
14.15u Ouders sluiten aan
14.45u Pauze en kinderen mogen met opvang mee
15.00u Sessie met ouders/volwassenen
16.30u afsluiting

Voor wie?
Voor iedereen die zich met kinderen omringt. Ouders, grootouders, ooms, tantes, leerkrachten ook. Als jij je aangesproken voelt om naar de ziel van kinderen te luisteren. Be there.De leeftijd van de kinderen maakt niet uit. Van piepjong (in lichaam dan hè 😉 ) tot tiener. Saskia regelt samen met het Universum een afstemming die leeftijd te boven gaat.

Waar?
White Door Studio Amsterdam

Tickets?
70 euro voor 1 ouder en kind(eren). Of je er nou 1 of 4 meeneemt, het mag allemaal. Willen beiden ouders bij de reading zijn? Yes, please! Dat is helemaal mooi voor je kinderen en jullie zelf (en heb je oppas voor de kinderen of kunnen ze zichzelf vermaken in de andere ruimte; dat mag ook namelijk). TICKETS KOOP JE HIER.

Omdat de ziel van jullie kinderen jullie dankbaar is, een special ticket voor de hele familie: 105 euro voor 2 ouders en zoveel kinderen als er zijn. Geef het even door via de mail (info@saskianefkens.nl) als je meer dan 1 kind meeneemt.

LEES OOK: Heb jij ‘Moeder Genoeg’ al ge-preordered?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *