Geplaatst op Geef een reactie

8 waardevolle kraamcadeaus die je als moeder kan vragen aan je kraamvisite

Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken. En dat beseffen wij ons heel goed. Tuurlijk ben je dankbaar voor alles wat je krijgt. Vooral als het je eerste kindje is. A: is het een lief gebaar en B: vaak zijn het hele lieve presentjes. Maar heel eerlijk, bij mijn tweede was ik al veel duidelijker tegen de kraamvisite. Als ze iets wilden meenemen, dan graag iets wat echt bij ons past of wat we echt nodig hebben. Mocht ik ooit nog een kindje krijgen en mensen willen graag iets geven, dan zou ik het anders doen. Namelijk:

1. Maak een lekker gerecht

Eten in de eerste weken is altijd welkom! Een lekkere pan soep bijvoorbeeld die je in kunt vriezen of een stoofpot waar je een paar dagen van kunt heten. Heerlijk! Dat zou ik zelf echt heel fijn vinden als cadeau. Hier maak je iedereen blij mee. Het ontzorgt namelijk en vult de hongerige maag.

2. Geef geld aan een goed doel

In de westerse wereld hebben we al heel veel. Dus waarom zou je niet een goed doel willen steunen? Kies als ouders zijnde een goed doel uit en laat dit aan je kraamvisite weten.

3. Een mooie edelsteen

Je kunt nooit genoeg edelstenen hebben. Het is een mooie manier om het kindje te verwelkomen. Rozenkwarts bijvoorbeeld staat voor gronding en liefde.

4. Een massage

Geef de moeder een lekkere massage! Een paar weken na de bevalling wordt dit zeker gewaardeerd. Prijzig? Zorg dan dat je dit met een paar mensen geeft.

5. Een geboorteposter

De geboorteposters van Mr. Starsky Amsterdam zijn echt fantastisch. En je hebt er altijd iets aan. De posters worden gemaakt op de sterrenstand van de geboorte van jouw kindje. Zo bijzonder. Ze hebben nu ook een hele leuke samenwerking met Woezel en Pip.

6. Een babyhoroscoop

Een uitgebreide babyhoroscoop kan heel waardevol zijn voor de ouders en het kind. Misschien ken je zelf een goede astroloog of je kunt even googelen op ‘geboortehoroscoop’. Vaak krijg je ‘m via de mail, dus laat ‘m afdrukken en inbinden.

7. Geef een geboorteboom

Niets zo toepasselijk als het planten van een boompje. Het staat voor het leven, voor groei en ontwikkeling. Via Geef een boompje kun je een geboorteboompje uitzoeken en geven.

8. The Motherhoodie

Oooh nog eventjes en dan gaat The Motherhoodie in de verkoop! Dé hoodie voor iedere Mom. Gemaakt van o.a. organic katoen, valt oversized, is ultra zacht van binnen, heeft gaten in de mouwen voor warme handen én een geheime, onzichtbare rits zodat borstvoeding geven gemakkelijker wordt. Geef je geen borstvoeding dan zal niemand de rits ooit zien. Ain’t no hoodie like The Motherhoodie! Binnenkort hier verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *