Geplaatst op Geef een reactie

3 tips om je huis geen speelgoedparadijs te laten worden

gouden hoofd speelgoed The Mompany

Och wat leuk hè, al die cadeaus waarmee je wordt overladen als je zwanger bent. En we kunnen je verklappen: bij iedere verjaardag van je kroost komen er cadeaus bij. Dit ga je terugzien in je interieur. Daar zit je niet altijd op te wachten. Hoe zorg je er nou voor dat je huis geen speelgoedparadijs wordt?

Tip 1: Geef duidelijk aan wat je wel en niet wilt

Dit staat overigens helemaal niet ondankbaar. Het is jouw huis, jouw leven en jouw smaak. Kijk, een gegeven paard moet je niet in de bek kijken, maar je kunt dat paard maar beter voor zijn. Stel een lijst op met dingen waar je echt behoefte aan hebt en zet ‘m online. Of ga naar The Marketplace of Selected by us en laat je omgeving weten welke spullen je graag zou willen! Kijk ook eens bij onze Giftboxes, vol mooie, bewuste kleding en verzorgingsproducten.

Tip 2: Vraag een donatie voor een goed doel

Dit is vooral een goeie als je kind bijvoorbeeld 1 jaar wordt. Vraag je omgeving om een bedrag te doneren aan dit goede doel. Alle kleine beetjes helpen.

Tip 3: Verkoop je spullen!

The Marketplace is speciaal hiervoor in het leven geroepen. Ruim eens in de zoveel tijd je huis op en zet de spullen die je little one niet meer draagt of gebruikt in je eigen shop. Denk aan kinderwagens, wiegjes, kleding, speelgoed enz. Zo verdien jij er nog iets mee en geef je de spullen een tweede kans!

#bekind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *