Geplaatst op Geef een reactie

16 december Mommunity met nieuwetijdsmedium Saskia Nefkens: “Ik laat je horen welke richting je op moet”

atelier vijzel

Yes, er staat weer een Mommunity op de planning en wel op 16 december aanstaande, waarbij nieuwetijdsmedium Saskia Nefkens jezelf laat horen tijdens een groepsreading. Eh, oké lekker zweverig. Valt hartstikke mee. Juist in het moederschap en in deze tijd krijgen we aardig wat te verwerken en nemen we weinig tijd om even stil te zijn. Om te luisteren naar wie we ook alweer zijn en in welke richting we ons willen bewegen. Want, dat is belangrijk, om je eigen pad te bewandelen zodat je uiteindelijk de “balans” en geluk vindt die bij jou passen. Geïnteresseerd? Blok dan zondag 16 december in je agenda.

Saskia: “We zijn als mensen kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen. Daar help ik bij. Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten. Ik vertaal wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen. Ik ga je jezelf laten horen. Wel je meest wijze en diepste zelf. Je ziel. Jij hebt mij gevraagd dit aan je te vertellen. Oooeee, spannend en lekker vaag, want hoe kan ik dit nou aan jou vertellen? Het is heel simpel: het wil anders. Je wilt weten wie je nou echt bent en welke richting je nou echt op moet. En ik ga heel goed samen met je ziel. Handig, toch? Zo voor het nieuwe jaar. Warning: sta niet gek te kijken als volgend jaar een bijzonder jaar wordt in positief opzicht.”

Het Programma

Saskia gaat je vertellen wat je ziel nou eigenlijk is. Over Liefde. Waarom we leven in een tijd als deze. En hoe we het beste in onszelf naar boven kunnen halen en daarmee tot de ultieme verrijking komen voor onszelf en de Aarde. Ook gaat ze specifiek luisteren naar wat jullie ziel, van de mensen die bij elkaar gekomen zijn, wil laten horen. Thema’s komen aan bod die voor iedereen in de groep relevant zijn op dit moment in je leven.

Tussendoor gebeurt er veel in de energie. Je gaat je ziel voelen. Om je daar bewust van te maken gebruikt ze het lichaamsbewustzijn vaak als ingang. Na afloop is er ruimte voor een paar vragen vanuit de groep. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan een één-op-één sessie, dan kun je gemakkelijk een afspraak met Saskia maken. De groepsreading vindt plaats in Atelier de Vijzel in Amsterdam. Je krijgt een heerlijk kopje thee en wat lekkers erbij.

Voor wie?

Voor iedereen die behoefte heeft aan verrijking en duidelijkheid in zijn of haar leven.
En die de magie wil gaan voelen om in lijn met je zielsmissie te leven.
Voor wie dit samen met een intieme groep op een laagdrempelige manier wilt ontdekken.

AANMELDEN KAN HIER VIA DEZE LINK!

Praktisch?

Datum: Zondag 16 december
Tijd: 11:00 – 13:00 uur
Plek: Atelier de Vijzel, Vijzelstraat 77-3 Amsterdam, je kunt in de buurt parkeren.
Kosten: €19,95

Je mag de sessie opnemen met voice-recorder op je mobiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *